öncelikle bakış açın yanlış, ilk zamanlar senin gibi şu tasarım onaylanmışsa benimkisi neden onaylanmıyor vs. gibi düşünüyordum kendime toz konduramıyordum. Ve 2 ay önce göndermiştim ilk dosyamı hala da arada hazırlıyorum birşeyler ve onay alamadım hala. Tabi son zamanlar üzerine düştüm son 2-3 haftada ciddi anlamda birşeyler hazırlıyorum.
Ve bu zamana kadar şunları çözebildim;
1- Layer düzeni (mümkün olduğunca iyi olmalı ürününü satın alan kişi kaybolup gitmesin layerların arasında)
2- Tipografi (Evet en büyük sorun burada, hiyerarşi tipografi ve boşluklar diyerek sıralamayı oluşturabiliriz. Ama en büyük soru tipografidir son zamanlarda tipografi üzerine yoğunlaştım ama 1-2 günde öğrenilecek konu değil.)
3- yaratıcılık ve farklılık (bu çok önemli bir konu ve en çok buna dikkat ediyorlar tf sadece para kazanabileceği tasarımları onaylar farklı işler yapman onay almanı sağlayacaktır.)
4- Lisans problemleri (Konuyu hızlıca göz gezdirdim bazı arkadaşlar bahsetmiş bundan ama eksik sanırım. Tasarımda kullandığın resimlerin ticari lisansı olması gerekir eğer dosyada bulunduracaksan. Ama dosyada bulundurmadığın sürece premium resimler bile kullanabilirsin. Olay resimleri tasarımda silmekte bitiyor.)
son olarak yaptığım tasarım ; https://www.behance.net/gallery/Plaxcreative-Portfolio-template/15201629
bu tasarıma daha incelenmedi ama onay alma ihtimal %20 benim gözümde çünkü themeforestin forumunda açtığım konuda eksiklerimi söylediler ve şuanda hak veriyorum onay alması çok zor hatta imkansız.
İnce ve temiz işleri kabul ediyorlar eksiğin çok fazla bu şekilde neden onaylanmıyor birşeyden anlamıyorlar diye düşünürsen kaybeden sen olursun ne olursa olsun dosya yüklemeyi bırakmazsan tasarımını oldukça ileriye taşırsın ve sonunda da onay alırsın diye düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin önünde zorlu bir yol var :)
ayrıca ;
Anlayamazsınız :(