ubrtrade adlı üyeden alıntı

Konu sahibi arkadaşa

arkadaş çok iyi bir analiz yapmış sonuçta ben müşterisiyim iyi veya kötü hoşuma gitmeemsi normal ama benim hoşuma gitmeyen başkasının hoşuna gider zevk meselesi. senin yada başkasının tasarımını benden çok bu arkadaşların değerlendirmesi gerek diye düşünüyorum sonuçta onlar belki onlarca farklı tasarım gödermiş onay almış yada alamamışlardır yaşanan süreci en iyi bu arkadaşlar size anlatacağını düşünüyorum.

değerlendirmemi istediğiniz tasarımı ben olsam almazdım beğenmedim :rolleyes:

ben de katılıyorum tabiki.. fikir ve tecrübe paylaşımı, 3. bir göz gerekli her zaman... ayrıca aynen ben de almazdım ama konu o değilmiş onu da anladık değil mi :)

Ek Olarak:

themeking adlı üyeden alıntı

yardımlaşma ile oda olur yakın zamanda şu son hazırladığım tasarımın geçeceğine inanıyorum en kötü hidden alırım sonrası zaten Miami fln .s

yardımlaşma sağlamak amacıyla kurmuştum grubu ama boşta duruyordu harekete geçirmek lazım :)

dostum bu arada ben flatten çok http://gncdigital.com/Document/Works/mediva/1b.jpg bu tarz tasarımları seven ve ilerde kısmetse bu tarz wp temaları yapıp "kendi sitemde" satmak istiyorum. ne düşünürsün bununla ilgili? bu nadide tasarımların modası geçmemeli bence..