elegance adlı üyeden alıntı

ben de katılıyorum tabiki.. fikir ve tecrübe paylaşımı, 3. bir göz gerekli her zaman... ayrıca aynen ben de almazdım ama konu o değilmiş onu da anladık değil mi :)

Ek Olarak:

dostum bu arada ben flatten çok http://gncdigital.com/Document/Works/mediva/1b.jpg bu tarz tasarımları seven ve ilerde kısmetse bu tarz wp temaları yapıp "kendi sitemde" satmak istiyorum. ne düşünürsün bununla ilgili? bu nadide tasarımların modası geçmemeli bence..

Flat tasarım modanın getirdiği yeni stil olduğundan yenilikler he zaman iyidir. Belki bir iki sene sonra flat tasarım bitecek belki çok fazla tutulup herkes flat tasarımdan başka birşey yapmayacak bilinmez ama tabikide gösterdiğin tasarım da gayet güzel themeforest sadece flat tasarım kabul ediyor diye bir durum yok hatta realizm tasarım hazırlayıp gönderen insanlar da var.
Themeforestdeki olay teknik açıdan hatasız (typography, space, hierarchy vs.) olması ve markette bulunan temalardan farklı olması gibi konulara dikkat edilmesi. Tasarım senin zevkine kalmış bir şey ama dediğim gibi yenilik her zaman iyidir tasarımcı kendini sürekli güncel tutmalı ki çalışmanı satın alacak kişiler de bunu istiyor. Tabi her ikisininde yapmak en mantıklısı çünkü her ikisinin de alıcısı var.