Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

Senelerce oynadım. Verdiğim parayla kendime özel oyun yaptırırdım. Geçenlerde dayanamadım sitesine girdim. Bir baktım negöreyim yeni karakterler çıkmış Porutu diye. Birkaç gün dayanabildim. Sonra yeniden indrip girdim oyuna. Bir başka olmuş ortalık. Zamanında +7 Shard olan oyunun kralıydı şimdi herkes +10 dolaşıyor. Biraz kurcaladım beceremedim bir türlü. Sonra sildim. Siteye bir sonraki girişimde baktımLevelJump gelmiş. Şimdi yeniden başladım oynamaya. 75 level Porutu, 83 Assasion ve 81 Warrior ile devam ediyorum. Daha yeni 860 TL'ye +8 Krowaz set aldım :) ROC +3 ve Mino +2 setler içinde anlaşma yaptım biriyle, param olunca alacağım. Bu oyunu bırakmak çok zor. Adamı her açıdan sarıyor. Defalarca bıraktım yeniden başladım. Şimdi yine yeniden. Bırakmanın yolu varsa söyleyin. Bir SS yetiyor insanın başlamasına :) Kurtulanlara hayırlı olsun. Anatolia'da oynuyorum.

kardesim napmışsın sen sanal bir oyuna para yatırıyorsun lütfen aynanın karşısına geç ve düşün.Knight Senin hayatını kurtarmaz Aksine mutsuzluk ve Huzursuzluk getirir.Yavaş yavaş anlarsın bunlar ama anladıgında tek bir sorun olur artık çok geç kalmışsındır.Sen sen ol Aklını kullan.Ben işin parasında değilim Önemli olan İnsanların aklını kullanması doğru işler yapması.
Not : Bu yazıyı hakaret için yazmadım eger öyle anladıysan kb sadece yardımcı olmak istedim.