Ama her numaranın 3 oy hakkı var.
Her numaranın derken? Neyi kastettiğini anlamadım ama her kategoriden bir siteye oy verebiliyoruz (aynı cep telefonu numarası ile).
Sanmıyorum. :) Hatta katılmakla bile hata ettiğimi düşünüyorum Peren ben. Atakan'ın dedikleri tamamiyle doğru.
Maalesef..
Aslında evet :) Ne yazık ki dedikleriniz doğru.. Çünkü bende platin üyeyim ve şuana kadar bir sürü içerik gönderdim Bumerang'a.Ama ne yazık ki o sistemde yanlışlar seziyorum.Hak edilen yerde olamıyor bir türlü siteler.. Dolayısıyla bende katılmadım.Ve şimdilik içerik göndermiyorum.
Az tanınmış fakat kaliteli siteler için bu büyük bir haksızlıktır.İnsanlar mutlaka, doğal olarak taraf tutacaklardır, oysa dediğiniz gibi tarafsız bir jüri olmalıydı seçimi yapan.
Az tanınmış fakat kaliteli siteler için bu büyük bir haksızlıktır.İnsanlar mutlaka, doğal olarak taraf tutacaklardır, oysa dediğiniz gibi tarafsız bir jüri olmalıydı seçimi yapan.
Birsürü elimle yazdığım makale gönderdim Bumerang'a, ne mailler attım ama dinlemiyorlar. Önüne gelen her sitenin her içeriğini kabul ediyorlar olay bu! Mesela adam alıyor haber sitesinden, kendi sitesine tamamiyle kopyala yapıştır yaparak içerik ekliyor ve bunu bumerang'a gönderiyor. Bu içerikte yayınlanıyor. Bu mu adalet? Bunun yüzünden gerçekten Yazarkafe'yi hakedenler mağdur oluyor.
Delirmemek elde değil. Güya editör onayından geçiyor yazarkafe'ye gönderilen içerikler.. Editörler hiç bakmasın daha iyi bence. Çünkü pek bi farkı yok.
Aslında gerçekten editörler sıkı kontrol edecek, kopyala-yapıştır içerik olmayacak işte o zaman Yazarkafe kral olur.
Böyle giderse bırakacağım zaten Bumerang'ı. Sağolsunlar varolsunlar, 2 imzalı kitap birde dart kazandım ama sıkı bi düzenleme gerek, olmuyor böyle.