furkannd adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Öncelikler projenize güvenip risk alarak böyle bir işe giriştiğiniz için hem tebrik ediyorum hemde başarılar diliyorum. Risk almadan başarıya ulaşmak imkansızdır. Hayatın her yönünde belirli riskler almak gerekir benim kanaatimce. Ancak alacağınız risk çalışılmış bir şey olması gerekir ki bunu sizde görebiliyorum. Ben de nacizane bir kaç katkı sağlamak isterim. Mobilde örneklerini gördüğüm bir olay, Türk yapımı olmasına rağmen oyunlar yutdışında daha fazla oynanıyorlar bunda yabancı dil desteği çok önemli bu yüzden bir kaç yabancı dil desteği sağlamalısınız sadece Türkiye pazarı değil küçük çaplı da olsa bir kaç ülkede istediğiniz sonuçları alabilirsiniz diye umuyorum. Bunun dışında oyun bloglarında, forumlarında reklam yapmanız çok faydalı olacaktır.

Oyun ortaya çıktıktan sonra bana da pm atarsanız memnun olurum. Tekrardan başarılar diliyorum. Kolay gelsin.

Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için..

--Ufak bir bilgilendirme ;
Yapım sürecinde 2. hafta içerisindeyiz. Gayet güzel gitmekte.
Ek olarak; içerikten tam bahsetmedemde site ismini vermiştim.
The Soccer War. www.thesoccerwar.com. Sanırım az çok tahmin ediliyordur.

Şu aralar detaylandırma çalışmaları yapılmaktadır. Oyunu ne kadar çok detaylandırırsak, basitlikten kurtarırsak daha çok dönüş alacağı, daha çok kullanıcıyı sitede tutacağı inancındayım.

Adım adım buradan bildireceğim zaten. Umarım 4. hafta ile 6. hafta civarında size taslak demo adres v.s. vereceğim...