Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Sizlerinde bildiği gibi herkes adense almak ister bende siteme adense aldım fakat hep aklıma takılan 2 soru olmuştur.
1. siteme sürekli girmek zorundayım yapılan yorum ve içerik dolayısıyla, doğal olarak günde belki 200 sayfa açıyorum bu adense için sıkıntı yaratırmı?
2. Beni sevmeyen bir arkadaş sürekli reklamlarıma tıklarsa adense direk beni banlarmı?
1. soruma yanıt olarak eğer bir eklenti veya bir kod varsa beni devre dışı bırakacak söylerseniz çok makbule gecer. Nasıl derseniz benim gösterimlerimi boş sayacak.
Şimdiden yanıtlar için teşekkürler
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adblock kullan. Bir adsense yayıncısı için en önemli eklenti. Çok fazla sayfa gösterimi yaparsan sıkıntı olabilir çünkü mutlaka elin kayar pc kasar tıklarsın :)
Birde başka sitelerde ki adsense reklamlarına da tıklamasan iyi edersin. Sonuçta herşeyin kaydını tutuyor bunlar. Amacının ne olduğunu da anlıyorlar. Kimseye destek olmak için reklama tıklama ve tıklanmasını isteme. Adsense tıklamadan öte tıklamaların dönüşümlerini daha çok önemser çünkü.
Hatta reklam dönüşümü düşük olan sitelerin tbm oranlarını da düşürebiliyor ya da düşük kalite reklamları gösteriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kramper
<?php echo "hi world!" ?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım & SEO
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben de bunu merak ediyorum mesela bana rakip sitenin gidip te adsense reklamlarına tıklasam sürekli banlanır mı adsense hesabı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sen banlanırsın ona birşey olmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google ile irtibata geçtiğiniz e-posta adresinizdeki IP numarası elbette onların elinde vardır. Bu adresten yaptığınız tüm tıklamalar "Site Owner" olarak görülür ve ilk tıklamadan sonra aslında kapanır.
Diğer IP adreslerinden yapılan tıklamalarda Spam boyutuna gelene kadar normal tıklama olarak, spamdan sonra da zararlı tıklama olarak görülür. Google politikalarında eğer kullanıcıyı tıklamaya zorlanmış bir durum yoksa isterse 1000 kere tıklasın onu 1 tık olarak görüyor. Kimse kimseyi bu adsense olayında banlayamaz. Google o konuda adaletli diye biliyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-