cagman adlı üyeden alıntı

Yaşım 16-17 olduğu dönemlerde bu bloglar bu kadar modern değildi herkes seocu ve herkes blogcu değildi, herkesin haddini bildiği dönemlerdi,
------------
Yukardaki diğer yorumlarımı okumadan yorum yapmanız da sizin yaşınızı belirtiyor neyse konuyu tartışmaya sürüklemeyelim.
ben yukarda dedim zaten tüm blogcular değil aralarında güzel sağlam blogcularda var tabiki "anlayana"


Bunu konuda belirtmeniz gerekiyor yazı neden yazılır bunu araştırmalısınız ilk önce.Ne düşünüyorsanız yazdığınız yazıda belirtip sorulan sorulara ve yapılan eleştirilere cevap vermelisiniz diğer düşüncelerinizi cevaplarda yazmanın mantığı yok.Ben sizin tüm yorumlarınızı okumak zorunda değilim neticede ne demek istediğinizi açtığınız konuya bakarak anlamalıyım. Önceden de dediğim gibi kendinizi bir konuda geliştirmeden başkalarını o konuda eleştirmenizin de bir mantığı yok.Ayrıca isterseniz size kimlik fotokopimi, üniversite öğrenci belgemi ve adıma kayıtlı bir faturayı fax ile gönderebilirim o zaman yaşımın daha iyi farkına varırsınız.

Yazış şekliniz 16-17 yaşındaki birinden farksız anlamında söylemiştim ben yorumumu, siz yorumlarınızı okumadığım için beni çocuk yerine koydunuz ironik bir durum.