Ben küçükken elektrikçilerden motor, led lamba,anahtar gibi çeşitli elektronik malzemeler alıp evde lehim makinem ile pipet çubuklar yardımı ile robot yapmaya çalışırdım. Daha sonra ilgimi çeken bilgisayar bana daha farklı alanlarda bilgi toplamamda yardımcı oldu. Bu alanlardan birisi de yazılım alanıydı. Tüm bunları düşünürken ben orta okula gidiyordum.

En az 3 sene programlama dilleri üzerinde araştırma ve çalışma yaptıktan sonra yaptığım çalışmaların ve öğrendiklerim diğer insanlarında işine yarayabileceği düşüncesi beni ismi, ismim ve soyadımdan oluşan bu blogu açmaya yöneltti.

Her zaman yazamasam da aldığım yorumlar amacıma ulaştığımı anlatmakta. Fakat konunun başında da söylediğim gibi artık herkesin blogu veya internet sitesi var. Bu harika bir durum. Keşke farklı yaş gruplarından farklı kişiler bilgisayar alanının sadece oyunlardan ibaret olmadığının farkına varıp 0 ve 1 olaylarının da kapısını aralayabilse.

Benim rahatsız olduğum kısım bu blogların bilinçsiz internet kullanıcıları için kabusa dönmesi. Nedenini sorarsanız kaynağı bilinmedik her siteden kopyala – yapıştır yapan bir blog kitlesi var önümüzde. Hiçbir konuyu yorumlamayan, sadece yazılar paylaşıp reklam şirketlerinden gelir elde etmek isteyen bir kitle.

Unutmasak olmaz tabii birde bilgisayar bilimini aşağılarcasına her önüne gelen webmaster kavramını kendine yakıştırmakta. Sizden ricam bu gibi konularla uğraşırken bilinçli olmanız. Kendinizi geliştirmeyi hedeflemenizdir. Doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri paylaşmamanız ve bu işten ekmek yiyen kişilerin piyasasını aşağı çekmemeniz.

http://www.mkoseoglu.com/gunluk/gunumuzde-blog-sahibi-olmak.html