-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu arada bence imzanı İnsanlara güvenme ama şans ver olarak değiştirsen daha hoş olur gibi :)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu site sahibinin başının belasıdır google amcada indexlenme olayı yazdığımız yazılar, paylaştığımız içerikler kimi zaman 5 dakika kimi zaman bir kaç günde indexleniyor belki farketmiyoruz ama bu aşamada benim yazdığım özgün konular indeklenmiyor diyen arkadaşlar için google amcayı kullanarak hızlı indexlenmeyi göstereceğim size belki çoğunuz biliyordur bu yöntemi ama bilmeyenler için şu an yazmış olduğum yazıyı indexleterek resimler aracılığıyla göstereceğim umarım işinize yarar ve kopyala yapıştırcı amcalardan kurtuluruz bu konu çoğunuza basit gelebilir ama bu aslında çok felaket bir olay hadi hepinize kolay gelsin . . .
Kaynak
http://www.forumiks.com/threads/532-Googlede-Hizli-Indexlenme-Yontemi-En-Basit-Yontem-Ayrintili.html
https://www.suvariler.com
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
ozan30 adlı üyeden alıntı
Çoğu site sahibinin başının belasıdır google amcada indexlenme olayı yazdığımız yazılar, paylaştığımız içerikler kimi zaman 5 dakika kimi zaman bir kaç günde indexleniyor belki farketmiyoruz ama bu aşamada benim yazdığım özgün konular indeklenmiyor diyen arkadaşlar için google amcayı kullanarak hızlı indexlenmeyi göstereceğim size belki çoğunuz biliyordur bu yöntemi ama bilmeyenler için şu an yazmış olduğum yazıyı indexleterek resimler aracılığıyla göstereceğim umarım işinize yarar ve kopyala yapıştırcı amcalardan kurtuluruz bu konu çoğunuza basit gelebilir ama bu aslında çok felaket bir olay hadi hepinize kolay gelsin . . .
Kaynak
http://www.forumiks.com/google/googlede-hizli-indexlenme-yontemi-en-basit-yontem-(ayrintili)/
Bu işlemi biliyorum ama bunun yararı var mı?
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mutlaka var ama bu google nin 100% indexleyeceği anlamına gelmez google algoritmasını bilen kişiler şu anda aramızda olmayan zenginlerdir.
Bunlar sadece alternatif ve azda olsa işe yarayan çözümlerdir
https://www.suvariler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
APK yı AKP diye okudum halla halla diyorum ne alaka :)
Bak o kuş oyunu vardıya uçamayan onu ekle varsa.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Herkes AKP ile karıştırıyo. Flappy birds var hatta ilk eklediğim oyun o. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Şef (MEB'de)
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Düşünürsek ortak bir proje yapabiliriz Emre. Sitemin PM'sini atayım Android konusunda az çok bilmişsindir beni 1 projem için ortak arıyorum elimde güzel domainler de var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeş senin sorunun kısaca şöyle:
Adamın biri Google Android Store'dan para ile satılan bir uygulamayı satın alıyor. Ardından onu sitesinde bedavaya paylaşıyor. Sonuç olarak o uygulamada lider odur. Sen onu kolay kolay geçemezsin.
Yapabiliyorsan uygulamaları editle, modla, hile yükle.. Farkın olsun diğerlerinden.
Yapamıyorsanda bulduğun her uygulamayı paylaş. Siten kalabalıklaşsın, 10binlerce uygulama paylaş. Paylaş ki en azından bak bu sitede ne ararsan var, bütün uygulamalar burda desin millet. Bu da bir fark yaratma işidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
fotoğraçı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynı sorun bendede var bir türlü hit alamıyorum..