-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir itirafta bulunuyum. Kapanmasına sebep olan şikayetlerden birisi bana ait :) aylar önce, +18 bir sitenin twitter sayfasını şikayet etmiştim ihbarweb e. Mail gelmiş karar uygulanıyor vs. Diye :)
Hayır arkadaş adamın biri beyaz sarayda verilen partinin birinde resim çekiyor. Çektiği resmi Tweet atıyor. abd hükümeti resmi 3 dk içerisinde kaldırtıyor. Onlar yapabiliyorsa bizi de yapabilmemiz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisiyar Sever :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kafam karıştı, avea ve ***** ile an itibariyle hiçbir sıkıntı yok...lakin ev arkadaşım geldi şimdi, ben giremiyorum diyor :D [aynı bağlantıyı kullanıyoruz]
www.fullindir.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
M.
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Byaliozer adlı üyeden alıntı
Yok öyle arkadaş devlet aleyhinde atıp tutmalar. Herkes beğenememiş ama bunun olması gerekiyordu. Ya adam gibi kullanmasını öğreniriz ya da kullanamıyorsak kullanamayız. Bu kadar basit. İnsanları örgütlemek, insanlara burası aracılığı ile ulaşmak iş çevirmek kimsenin haddine olamaz..
Herkes sanıyorki bu twet'ler başbakan'a. Bu devlete yapılan bir terbiyesizliktir. Kim kimin ayağına bassa twet atıyor. ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Eğer devletin bekası bunu gerektiriyorsa kapansın arkadaşım.
Özgürlükmüş. Yemişim özgürlüğü. Hangi devlet özgür, hangi millet özgür ? Bizim ayağımıza basılıyor twitter yüzünden millet'de kapatıldı diye devlete sövüyor.
Amerika'yı da sallamasın bakalım twitter yetkilileri twitter diye firma kalıyor mu ? Kim de onlar bizi sallamıyor. Onlar bizi sallamıyorlarsa kapatılsın arkadaşım. O kadar. Biraz düşünün be. Sizin ülkeniz bir twitter sahipleri tarafından bile sallanılmıyor ve siz kalkmış twitter de twitter...
Bendeki akıl sendede var insanları örgütlemek diyor bilinçsiz insanları demek istedin, bilgisiz insanları demek istedin ben neden örgütlenenler arasında değilim, neden polise taş atmıyorum , başbakana yaptıklarından dolayı sövmüyorum , düşünce özgürlüğünün kısıtlanması gibi saçma birşey olamaz çoğu yerde gereklidir , tamam haklısın yanlışda kullanılıyor ama sen nasıl burada bu kadar insan içinde farklı düşünüp, düşünceni yazıp savunuyorsan bir çok insanda twitter'da bunu yapıyor.
İçim dışım bir olsaydı, bana bakan seni görürdü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Twitter kullanan insanların %99'u DNS işlemini bilenlerdir. Hangi zihniyetle engellediler anlamıyorum. Birde halen destek çıkanları da anlamış değilim. Allah yardımcımız olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
@byali Kardeş twitter senin ulkeni sallamiyor gibi birsey yok. Twitter hic bir ulkeyi sallamiyor ve bence dogru da yapiyor. Facebook gibi çat diye adres vermiyor. Twitterda Kerkuk bayrakli fotografim ve milliyetci twitlerim yuzunden - asla devlet buyugune hakaret vs. Yok - facebook adresimi bulmuslar ordan adresimi ve kapima dayandilar kac kez. En sonunda kavga ettik karakola goturduler. Sirf vatan millet temali hareketlerim twitlerim fotolarim yuzunden.. vermesin abi vermesin adres felan.
@mehmetali senin devlet bilgisi dedigin basbakan kac para almis sumeyye chpye nasil kufur etmis egemen kuranla nasil dalga gecmis gibi bilgilerse veya benzeri seylerse versinler abi doksunler kirlileri ortaya!
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Abi burası özgür bir ülke değil mi?
O twitterda bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu, aşağılayıcı kelimeler içeren bir sürü twit atılmıştı, neden o zaman harekete geçilmedi?
Nedir yani, bu halkın organize olması mı rahatsız etti?
O zaman bu tarz bilgiler Googleda da yer alıyor, ee YouTube zaten kaynıyor, Facebook da cabası. Yarın ki mitinginde de bunlara yer versin, akşamda bunlara erişim engellensin, istediğiniz şey bu mu?
Bu yasaklara nasıl göz yumar, nasıl destek çıkarsınız. Kökünü kazıyacağım dediği zaman, kimse umrumda değil kapatıyorum dediği zaman nasıl alkışlar bu millet?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.