Byaliozer, sana burada Türkiye'nin sallanmadığı olayları sayfalarca yazabilirim ve Türkiye'nin bu konularda hangi adımları attığını ülkenin itibarının ne durumda olduğunu gösteririm.Bizim bildiğimiz bir gerçek var bu gerçek bu ülkede başbakanın emri olmadan hiçbir adım atılmaz ki bunu akıl süzgecinden geçirirsek twitterla hükümetin savaşını senin söyleminle devletin savaşını bilmiyor değiliz, ve bunun Türkiye'nin itibarıyla ilgili kapama olduğunu düşünmeni aşırı saf duygularına veriyorum.
Hocam sayfalarca yazmanıza gerek yok. Geçende okudum devletimiz google'dan istedikleri ve google'ın da kendi politikalarına göre yapıp yapadığı mesela. Ama adamlar kale almışlar en azından bir bakmışlar gerekli cevabı vererek ya yapmışlar ya da yapmamışlar.
Ama burada söz konusu tamamen sallanmamak. Ayrıca diğer sallanmamaları göz önüne alırsak. Hangisine tepki verdiniz ? Hangisinde türkiye xxx tarafından sallanmıyor dediniz ? Eğer dediyseniz amenna fakat durum şu ki bu zamana kadar dediğiniz gibi türkiye'yi takmamalar çok oldu ama ilk defa bir adım atıldı ve rest çekild. Hemen ülke suçlu oldu. Kapatmasa başımız göğe'mi erecek allah aşkına.