lostyazilim

Twitter İçin Anket Yapsak?

26 Mesajlar 4.160 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Bloggokhantekin Bloggokhantekin Bloggokhantekin.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek MUHASEBE
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 1039
  • Beğeniler 169 / 168
  • Ticaret 4, (%100)
Çeşke anket ile açılsa , fakat artık ne yaparsak yapalım açılmayacağını düşünüyorum Hatta sıra Facebook ve Youtube'ye geliyor

wmaraci
reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Anket yapsak ne olur allah aşkına halkın %90 ı buna karşı yine de kapattı adam. Bizim anketimizi mi umursayacak .

AB dış politikalar görevlisi açıklama yapmış : Ödlekçe bir hareket demiş .

Bakın insanları çıldırtan yayın organlarının yandaşlıkları da işte böyle birşey :

mehmeteminsoylu mehmeteminsoylu www.mehmeteminsoylu.org Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 18 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merak etmeyin cemaate operasyon bitsin 1 haftaya kadar açılır

http://www.mehmeteminsoylu.org

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)

jasper adlı üyeden alıntı

hocam birincisi ben türkiyede yaşamıyorum. bir kişinin yaptığını 100 kişiye yüklemekten kastınız nedir hocam? taksim olayını unutmuşsunuz sanırım. bulunduğum ülkede taksim olayından 2 hafta sonra buradada millet sokaklara döküldü ama türkiyedeki gibi yakıp yıkmadılar hocam etrafı. olayı sadece çekmek istediğiniz yöne çekerseniz elbetteki o boyuttanda öyledir. eğer demokrasi istiyorsan demokratik davranacaksın. açıkcası türk halkı bunu haketmiyor. ben öyle düşünüyorum. RTE karşıtıyım diyorsan o ayrı konu karşıt olabilirsin ama bu demek değil ana bacı sövesin. karşıtsan arkadaş gider sandıkta demokratik olursun. türkiye bu bilinci sindirene kadar interneti bile haketmiyor.

2 tane terörist çıktı diye gezi eylemcileri ortalığı yıktı yaktı diyemezsin.Ben de geziye çıktım çıktıgım yerde 1 tane olay olmadı çarpıtmayın herşeyi. Anana bacına sövme meselesi nedir ? tayyibe sövdüler diye mi kapatıldı ? Oldu ozaman faceyi de kapatsın youtube de kapatsın anasına söven herkesi assın bu mudur yani ?
Rekomedya zekuda 19aLi03

kişi bu mesajı beğendi.

www.kadinsalyasam.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Twitterın kapatılması öylesine bir aptallık ki

Bir cafede 2 arkadaş gidip hükümete küfür ediyor diye o cafenin kapatılması gibi , bir markette elimdeki hükümet karşıtı afişi açtım diye marketin kapısına mühür vurulması gibi abuk subuk bir durum .

Az önce çankaya noteri de twit atmış kabul edilemez birşey demiş , e ne oldu ? sana bütün halk bir oldu da sansür yasalarını onaylama derken nerdeydin ? O zaman aklın neredeydi ? Demek ki bu karşı gelen halk senden çok daha zeki çok daha akıllı çok daha bilinçli , yani senin orada cumhuriyeti temsil edecek bir vasfın yok , işe yaramaz adamın tekisin benim gözümde . Yine biz haklı çıktık . Benim kadar aklı olmayanın halkı yönetmesi sorun değildir de nedir allah aşkına .

Sansür yok diye burada zırvalayan arkadaşların da zeka seviyesini gördük , hala bunun için bile sansür yok diyorlar allah akıl versin .

Sansürledikleri şey her ne ise de çok başarılı bir iş yaptılar yasaklayarak , şu an için tüm dünya medyasında manşetiz , herkesin birbirine sorduğu manşetlere taşıdığı soru , diktatör neyi saklamak istiyor ? Ve bu sayede bütün tapeler videolar gazetelerde dolanıp duruyor , twittera üye olmayan bakkal berber bile meraktan üye olmuş nasıl gireriz neye nerden bakıcaz diye birbirine sormaya başlamış .
Ellerine yüzlerine bulaştırdılar ...

Alın noterin twitleri , sanki yasayı çıkaran onaylayan başkasıymış gibi bir de sitem ediyor , onaylamasaydın halkı dinleseydin de kapanmasaydı

halilozcevik

kişi bu mesajı beğendi.

19aLi03 19aLi03 TeknoAtak Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 52 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Twitterın kapatılması öylesine bir aptallık ki

Bir cafede 2 arkadaş gidip hükümete küfür ediyor diye o cafenin kapatılması gibi , bir markette elimdeki hükümet karşıtı afişi açtım diye marketin kapısına mühür vurulması gibi abuk subuk bir durum .

Az önce çankaya noteri de twit atmış kabul edilemez birşey demiş , e ne oldu ? sana bütün halk bir oldu da sansür yasalarını onaylama derken nerdeydin ? O zaman aklın neredeydi ? Demek ki bu karşı gelen halk senden çok daha zeki çok daha akıllı çok daha bilinçli , yani senin orada cumhuriyeti temsil edecek bir vasfın yok , işe yaramaz adamın tekisin benim gözümde . Yine biz haklı çıktık . Benim kadar aklı olmayanın halkı yönetmesi sorun değildir de nedir allah aşkına .

Sansür yok diye burada zırvalayan arkadaşların da zeka seviyesini gördük , hala bunun için bile sansür yok diyorlar allah akıl versin .

Sansürledikleri şey her ne ise de çok başarılı bir iş yaptılar yasaklayarak , şu an için tüm dünya medyasında manşetiz , herkesin birbirine sorduğu manşetlere taşıdığı soru , diktatör neyi saklamak istiyor ? Ve bu sayede bütün tapeler videolar gazetelerde dolanıp duruyor , twittera üye olmayan bakkal berber bile meraktan üye olmuş nasıl gireriz neye nerden bakıcaz diye birbirine sormaya başlamış .
Ellerine yüzlerine bulaştırdılar ...

Abi Twitter'i kapatarak halt ettiklerini birşey başardıklarını zannedip birde dns değiştirip twit atıyorlar Bunların başında da Ankara Büyükşehir Belediye başkanı olan Melih Gökçek geliyor.Böyle bir saçmalık olabilir mi ya insan biraz utanır. Aslında adamların neleri karaladıklarını düşününce twitter küçük bir şey gibi geliyor adamlar Atatürk'e bile dil uzatmaya cesaret ediyorlar. Kimleri karaladılar kimsenin haberi olmadı. TSK 'yı bile susturmayı başardılar. Adamlar takdiri hak ediyorlar ülkede istediklerini yapıyorlar aman karışan olmasın.
Rekomedya zekuda

kişi bu mesajı beğendi.

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Bugüne kadar yapılan hiçbir eylem olaysız bitmedi.Bazı şeylere itiraz edebilir eylem yapabilir hakkınızı arayabilirsiniz ama şuanki ülke durumuna bir bakıp öyle çıkın sokağa dış güçler olsun iç karışıklık çıkarmak isteyenler olsun siz sokağa döküldüğünüz anda ortaya çıkıp ülkeyi karıştırıyorlar.Ülkesini vatanını milletini seven bir insanın sokaklarda polise küfür edeceğine ortalığı yakıp yıkacağına inanmıyorum.Bunu yapanlar ülkeyi bölmek isteyenler zihniyeti farklı olanlar sizde bu kişilerle aynı ortamda bulunup oyuna geldiğiniz için malesef haksızsınız ve cezasınıda çekmek zorundasınız.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Bugüne kadar yapılan hiçbir eylem olaysız bitmedi.Bazı şeylere itiraz edebilir eylem yapabilir hakkınızı arayabilirsiniz ama şuanki ülke durumuna bir bakıp öyle çıkın sokağa dış güçler olsun iç karışıklık çıkarmak isteyenler olsun siz sokağa döküldüğünüz anda ortaya çıkıp ülkeyi karıştırıyorlar.Ülkesini vatanını milletini seven bir insanın sokaklarda polise küfür edeceğine ortalığı yakıp yıkacağına inanmıyorum.Bunu yapanlar ülkeyi bölmek isteyenler zihniyeti farklı olanlar sizde bu kişilerle aynı ortamda bulunup oyuna geldiğiniz için malesef haksızsınız ve cezasınıda çekmek zorundasınız.

Çok şey yazardım ama yazmıyorum ya yazım silinecek ya bu sefer banlamak zorunda kalacaklar ...

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Çok şey yazardım ama yazmıyorum ya yazım silinecek ya bu sefer banlamak zorunda kalacaklar ...

Birşey demene gerek yok hep aynı senaryolar yıllardır aynı oyunlar aynı tezgahlar.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Birşey demene gerek yok hep aynı senaryolar yıllardır aynı oyunlar aynı tezgahlar.

Bak bunlar hem ateist hem terörist hem solcu başbakana göre , sana göre de vatan haini ...

Bak özellikle yeşil baş örtülü teyze hem terörist hem ateist hem vatan haini , sonra polisten de allah razı olsun teyze ülkeyi bölemeden gazla hemen olayı bastırıyor ...

http://www.youtube.com/watch?v=STldzTIb4Zo

http://www.youtube.com/watch?v=-p48vLh58co

http://www.youtube.com/watch?v=bgaG1c8kiqg
19aLi03

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al