Twitterın kapatılması öylesine bir aptallık ki

Bir cafede 2 arkadaş gidip hükümete küfür ediyor diye o cafenin kapatılması gibi , bir markette elimdeki hükümet karşıtı afişi açtım diye marketin kapısına mühür vurulması gibi abuk subuk bir durum .

Az önce çankaya noteri de twit atmış kabul edilemez birşey demiş , e ne oldu ? sana bütün halk bir oldu da sansür yasalarını onaylama derken nerdeydin ? O zaman aklın neredeydi ? Demek ki bu karşı gelen halk senden çok daha zeki çok daha akıllı çok daha bilinçli , yani senin orada cumhuriyeti temsil edecek bir vasfın yok , işe yaramaz adamın tekisin benim gözümde . Yine biz haklı çıktık . Benim kadar aklı olmayanın halkı yönetmesi sorun değildir de nedir allah aşkına .

Sansür yok diye burada zırvalayan arkadaşların da zeka seviyesini gördük , hala bunun için bile sansür yok diyorlar allah akıl versin .

Sansürledikleri şey her ne ise de çok başarılı bir iş yaptılar yasaklayarak , şu an için tüm dünya medyasında manşetiz , herkesin birbirine sorduğu manşetlere taşıdığı soru , diktatör neyi saklamak istiyor ? Ve bu sayede bütün tapeler videolar gazetelerde dolanıp duruyor , twittera üye olmayan bakkal berber bile meraktan üye olmuş nasıl gireriz neye nerden bakıcaz diye birbirine sormaya başlamış .
Ellerine yüzlerine bulaştırdılar ...

Alın noterin twitleri , sanki yasayı çıkaran onaylayan başkasıymış gibi bir de sitem ediyor , onaylamasaydın halkı dinleseydin de kapanmasaydı