Newjack adlı üyeden alıntı

Bir de weble aran hiç yok ise işler daha da zor... Şunu unutma sen blogunda bugün yediğin patates kızartmasından bahsedersen okuyanda sen olursun patates kızartması herkesin yediği birşey ama bir sushi'den bahsedersen okuyan olabilir, farklı olmak için farklı olmak gerek.

bende kızartmanın zararlarından ve ne kadar lezzetli oldugundan bahsederim o kadar yagın içinde pişiyor sonra kızartmayı çıkardıktan sonra yağda gözle görülür bir şekilde azalma oldugunu görüyoruz o yag nereye gidiyor biliyormusunuz, bilmek istemezsiniz su gibi içiyoruz resmen yagı sonra neden kilo alıyoruz demiyelim lütfen haşlama kızartma karışımı yiyelim yani fırın tarzı fln işte yazdım gitti hocam ben bunun için burdayım :D

mvk adlı üyeden alıntı

Merhabalar, tüm mesajları okumadım ama sorunu anladım.

Öncelikle blog gayet mantıklı fakat size tavsiyem onedio.com, nediyor.com, yazarcafe.com gibi profesyonel bir iş yaparak kısa süre içerisinde para kazanabilirsiniz. Kişi sayısı çok olduğu için ilk başlarda maddi açıdan pek sıkıntınız olmaz fakat sıra para kazanmaya gelince ortak ne kadar fazla olursa para kazanma oranınız azalır.

Ben sizin yerinizde olsam yukarıda verdiğim siteler gibi özgün com uzantılı bir domain alıp site kurardım. Bir kaç hafta yazı yazıp siteyi tamamladıktan sonra aranızda para toplayıp backlink, seo, reklam, sosyal medya çalışmaları ile siteyi etrafa tanıtırdım. Sonuç olarak 10 kişi olduğunuzu düşünürsek herkes 100 lira verse bin lira toplanır. Bu fiyata dediklerim rahat rahat yapılır. Zaten dediklerimi yaptıktan sonra gerisi gelir, sonra yazar alımını açarsınız gönüllü yeni yazarlar eklersiniz.


teşekkürler arkadaşlarım benim kadar hevesli değiller tabiki o yüzden bütün masraflar bana ait yani 1-2 bin lira siteye masraf yapabilirim gerekirse ama o paraların boşa gitmesini istemem siteye gene sadece ben ve arkadaşlarım giriyor olmayalım sonunda, bu konu aslında beni baya aydınlattı, sadece çok içerikle googledan gelenler yetmez diyorsunuz dogrudur aslında nice forumlar var ücretsiz üyeleri sürekli post kasıyorlar deli gibi onlara bakılırsa bizim sitelere sıra kalmaz, o yüzden takipci olusturmak için belirlibir hedef kitlesini seçmeliyiz, örnegin motosikletciler yemek yemeyi sevenler fitnessla uğraşanlar falan filan, tabi ülkemizin internet kullanıcısı kısıtlı oldugu halde motosiklet gibi en fazla kullanıcısı 3 milyon dersek türkçe ve motosiklet diyince 3 milyon internet, türkçe, motosiklet diyince en fazla 1 milyon sonra diğer altınelbiseliadamgibi ekiplerinde piyasada oldugunu düşünürsek bize bişey kalmıyor o yüzden genel bişeyler seçmek lazım galiba yada blog degilde özel bişeyler düşünüp yapmak lazım, yada bilmiyorum böyle sürekli farklı şeylerden bahsedersek karışık olarak belki takipcimiz olır