Newjack adlı üyeden alıntı

Milyonlarca var kim siler ki ? Bunu google'ın yapması gerek. Belli bir süredir aktif olmayan blogların hepsini uçurması hem kendisi için hem de yeni domain almak isteyenler için büyük bir alan açılacaktır. Google bizi dinleyecek birşeyler yapsaydı belki anlatırdık dertlerimizi ama nerde...

kesinlikle newjack.. emin değilim ama kimbilir belki de google'ın algoritmalarında dediğiniz uygulamayı gerçekleştiren botlar mevcuttur.. bekleme süresini bilemem tabiki de..

Ek Olarak:

demirr adlı üyeden alıntı

Bu konu'yu açmanız başlı, başına bir hakarettir. İnsan'ların ne yaptığına ya da ne yapması gerektiğini söylememize gerek yoktur herhalde. Google, Blogger'ı insanlar kendi yazılarını ya da, bilgilerini paylaşsın diye yaratmış olduğu bir sistemdir. Bu dediğinizin saçma olduğunu daha sonra yeniden anlıyacaksınız. Sizin yapmanız tek gereken, yazınızı yazmanızdır. Diğer blog'lar sizi ilgilendirmez. Çok yanlış bir düşünceye sahipsiniz.

çok teşekkr ederim eleştirileriniz için.. ancak yanlış anlaşılmış olabilirim, gereksiz ve eski derken kullanılmayan ve atıl kalan blogları kastediyorum ben.. forumlarda dahi zamanında link bırakılmış, konuya olan merakımla tıkladığımda çok fazla sayıda sayfaya şahit oldum kullanılmamaktadır veyahut eski bloglar..ancak isimler hala yer işgal edebiliyor, sadece yer açılması adına böyle bir münakaşa ortamında bulunmak istedim..

yoksa kesinlkle hakaretvari düşüncelerim mevcut değil.. yanlış anlaşılmak istemem..