lostyazilim
tr.link

Blog Alemi Çöplüğe Dönmüş

10 Mesajlar 1.000 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar, Allah aşkına şöyle bir bakıyorum da, benim blogumda da çok iddalı değilim henüz kendimi geliştiriyorum, ancak inanılmaz derecede blog çöplüğü mevcut internet aleminde..

Haddim olmayarak rica ediyorum kullanmadığınız blogları silebilir miyiz lütfen..Eğer bilmiyorsanız nasıl yapılacağını, aşağıda belirtiyorum, lütfen gereksiz, eski ve kullanmadıklarımızı silelim arkadaşlar.. teşekkür ediyorum..

Blogger.com'da oturum açıp Blogger Kumanda Panelinize erişin.
Silmek istediğiniz blog'un yanındaki gri renkli Yayın Listesi simgesinin (Blogger post list icon & drop-down) sağ tarafında bulunan açılır menüyü tıklayın.
Ayarlar'ı seçin.
Sayfanın sol tarafındaki Diğer seçeneğini (Ayarlar altında) tıklayın.
Sayfanın üst kısmında, "Blog araçları" altında bulunan Blog'u sil seçeneğini tıklayın.
Bu blog'u sil'i tıklayın..

elektronikssl
webimgo

Newjack Newjack Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 998
  • Beğeniler 48 / 282
  • Ticaret 10, (%90)
Milyonlarca var kim siler ki ? Bunu google'ın yapması gerek. Belli bir süredir aktif olmayan blogların hepsini uçurması hem kendisi için hem de yeni domain almak isteyenler için büyük bir alan açılacaktır. Google bizi dinleyecek birşeyler yapsaydı belki anlatırdık dertlerimizi ama nerde...
brk cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

demirr demirr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
Bu konu'yu açmanız başlı, başına bir hakarettir. İnsan'ların ne yaptığına ya da ne yapması gerektiğini söylememize gerek yoktur herhalde. Google, Blogger'ı insanlar kendi yazılarını ya da, bilgilerini paylaşsın diye yaratmış olduğu bir sistemdir. Bu dediğinizin saçma olduğunu daha sonra yeniden anlıyacaksınız. Sizin yapmanız tek gereken, yazınızı yazmanızdır. Diğer blog'lar sizi ilgilendirmez. Çok yanlış bir düşünceye sahipsiniz.
ibo71 cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Newjack adlı üyeden alıntı

Milyonlarca var kim siler ki ? Bunu google'ın yapması gerek. Belli bir süredir aktif olmayan blogların hepsini uçurması hem kendisi için hem de yeni domain almak isteyenler için büyük bir alan açılacaktır. Google bizi dinleyecek birşeyler yapsaydı belki anlatırdık dertlerimizi ama nerde...

kesinlikle newjack.. emin değilim ama kimbilir belki de google'ın algoritmalarında dediğiniz uygulamayı gerçekleştiren botlar mevcuttur.. bekleme süresini bilemem tabiki de..

Ek Olarak:

demirr adlı üyeden alıntı

Bu konu'yu açmanız başlı, başına bir hakarettir. İnsan'ların ne yaptığına ya da ne yapması gerektiğini söylememize gerek yoktur herhalde. Google, Blogger'ı insanlar kendi yazılarını ya da, bilgilerini paylaşsın diye yaratmış olduğu bir sistemdir. Bu dediğinizin saçma olduğunu daha sonra yeniden anlıyacaksınız. Sizin yapmanız tek gereken, yazınızı yazmanızdır. Diğer blog'lar sizi ilgilendirmez. Çok yanlış bir düşünceye sahipsiniz.

çok teşekkr ederim eleştirileriniz için.. ancak yanlış anlaşılmış olabilirim, gereksiz ve eski derken kullanılmayan ve atıl kalan blogları kastediyorum ben.. forumlarda dahi zamanında link bırakılmış, konuya olan merakımla tıkladığımda çok fazla sayıda sayfaya şahit oldum kullanılmamaktadır veyahut eski bloglar..ancak isimler hala yer işgal edebiliyor, sadece yer açılması adına böyle bir münakaşa ortamında bulunmak istedim..

yoksa kesinlkle hakaretvari düşüncelerim mevcut değil.. yanlış anlaşılmak istemem..

wmaraci
wmaraci

demirr demirr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Lojistik
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 299
  • Beğeniler 8 / 32
  • Ticaret 0, (%0)

cerezlerim adlı üyeden alıntı

kesinlikle newjack.. emin değilim ama kimbilir belki de google'ın algoritmalarında dediğiniz uygulamayı gerçekleştiren botlar mevcuttur.. bekleme süresini bilemem tabiki de..

Ek Olarak:

çok teşekkr ederim eleştirileriniz için.. ancak yanlış anlaşılmış olabilirim, gereksiz ve eski derken kullanılmayan ve atıl kalan blogları kastediyorum ben.. forumlarda dahi zamanında link bırakılmış, konuya olan merakımla tıkladığımda çok fazla sayıda sayfaya şahit oldum kullanılmamaktadır veyahut eski bloglar..ancak isimler hala yer işgal edebiliyor, sadece yer açılması adına böyle bir münakaşa ortamında bulunmak istedim..

yoksa kesinlkle hakaretvari düşüncelerim mevcut değil.. yanlış anlaşılmak istemem..

Misal örnek vereyim; 1 blog açtım, 1 yazı yazdım. O yazıdan hit kazandıkça, kazandım. Yaklaşık 1 sene blog'uma çeşitli nedenlerden ötürü giriş yapamadım, reklam alamadım. Google bunu silebilir mi? Daha doğrusu böyle bir işe kalkıştığı taktirde birden çok dava ile karşılaşabilir. Bu yüzden de Google, Blogger'a 'Blogumu Sil' butonu eklemiştir. Ayrıca sözleşmeyide okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bir, kaç yasal olmayan işler haricinden Google blog'unuzu kapatamaz.

dipnot: Belki dediğiniz şu şekilde olabilir; Bir kullanıcının Google hesabı yasal olmayan işlemlerden ötürü kapatılmıştır, fakat blog'ları duruyordur. Bu şekilde silinirse daha mantıklı olur ve katılırım.

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

demirr adlı üyeden alıntı

Misal örnek vereyim; 1 blog açtım, 1 yazı yazdım. O yazıdan hit kazandıkça, kazandım. Yaklaşık 1 sene blog'uma çeşitli nedenlerden ötürü giriş yapamadım, reklam alamadım. Google bunu silebilir mi? Daha doğrusu böyle bir işe kalkıştığı taktirde birden çok dava ile karşılaşabilir. Bu yüzden de Google, Blogger'a 'Blogumu Sil' butonu eklemiştir. Ayrıca sözleşmeyide okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bir, kaç yasal olmayan işler haricinden Google blog'unuzu kapatamaz.

teşekkr ederim, bu konudan haberdar değildim.. bilgilendirdiğiniz için teşekkrler.. konuyu silebilirim şimdi..

NedensizPostalar NedensizPostalar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Project Manager
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 163 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Nickiniz konuya çok uyum sağlamış tıpkı sizin siteniz gibi.

Shed510 Shed510 İzleyici Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 32 / 31
  • Ticaret 1, (%100)
google rahatsız olmazken siz neden rahatsız oldunuz anlamadım... İnsanlar yeni tema yada ayarlarını test etmek için açıyor zaten yedek bloklarını...

www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...

Dogann11 Dogann11 www.endofdomain.com Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 1 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Önceden çöp forumlardı, blog çıktı.. değişen bir şey olmadı. Yine çöplük yine çöplük bir internet alemimiz var. Herkes alıştı kopyala yapıştıra.
cerezlerim

kişi bu mesajı beğendi.

Domain ne zaman satışa açılır ? www.endofdomain.com

yunusbalim yunusbalim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Shed510 adlı üyeden alıntı

google rahatsız olmazken siz neden rahatsız oldunuz anlamadım... İnsanlar yeni tema yada ayarlarını test etmek için açıyor zaten yedek bloklarını...

aynen bende bir çok temamı yeni blog açarak deniyorum.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al