kesinlikle newjack.. emin değilim ama kimbilir belki de google'ın algoritmalarında dediğiniz uygulamayı gerçekleştiren botlar mevcuttur.. bekleme süresini bilemem tabiki de..
Ek Olarak:
çok teşekkr ederim eleştirileriniz için.. ancak yanlış anlaşılmış olabilirim, gereksiz ve eski derken kullanılmayan ve atıl kalan blogları kastediyorum ben.. forumlarda dahi zamanında link bırakılmış, konuya olan merakımla tıkladığımda çok fazla sayıda sayfaya şahit oldum kullanılmamaktadır veyahut eski bloglar..ancak isimler hala yer işgal edebiliyor, sadece yer açılması adına böyle bir münakaşa ortamında bulunmak istedim..
yoksa kesinlkle hakaretvari düşüncelerim mevcut değil.. yanlış anlaşılmak istemem..
Ek Olarak:
çok teşekkr ederim eleştirileriniz için.. ancak yanlış anlaşılmış olabilirim, gereksiz ve eski derken kullanılmayan ve atıl kalan blogları kastediyorum ben.. forumlarda dahi zamanında link bırakılmış, konuya olan merakımla tıkladığımda çok fazla sayıda sayfaya şahit oldum kullanılmamaktadır veyahut eski bloglar..ancak isimler hala yer işgal edebiliyor, sadece yer açılması adına böyle bir münakaşa ortamında bulunmak istedim..
yoksa kesinlkle hakaretvari düşüncelerim mevcut değil.. yanlış anlaşılmak istemem..
Misal örnek vereyim; 1 blog açtım, 1 yazı yazdım. O yazıdan hit kazandıkça, kazandım. Yaklaşık 1 sene blog'uma çeşitli nedenlerden ötürü giriş yapamadım, reklam alamadım. Google bunu silebilir mi? Daha doğrusu böyle bir işe kalkıştığı taktirde birden çok dava ile karşılaşabilir. Bu yüzden de Google, Blogger'a 'Blogumu Sil' butonu eklemiştir. Ayrıca sözleşmeyide okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bir, kaç yasal olmayan işler haricinden Google blog'unuzu kapatamaz.
dipnot: Belki dediğiniz şu şekilde olabilir; Bir kullanıcının Google hesabı yasal olmayan işlemlerden ötürü kapatılmıştır, fakat blog'ları duruyordur. Bu şekilde silinirse daha mantıklı olur ve katılırım.