Hocam Şimdi Ben Facebook ta yada Başka Bir Yerde YouTube Videosu Paylaşacağım Diyelim,
Gidip İzinmi Almam Lazım ? yada Chip Shiftdelete vb birçok sitede YouTube Videolarını Görmek Mümkün
Bu Adamlarda mı Gidip İzin Alıyor ?Hiç Yoktan Forumlarda Paylaşıyor, O Zaman Sıkıntı Olmuyor mu ?
Ek Olarak:
Dostum Sitenin Teması Wordpress ve Gayet Başarılı..Siteye Baktın mı ?
Gidip İzinmi Almam Lazım ? yada Chip Shiftdelete vb birçok sitede YouTube Videolarını Görmek Mümkün
Bu Adamlarda mı Gidip İzin Alıyor ?Hiç Yoktan Forumlarda Paylaşıyor, O Zaman Sıkıntı Olmuyor mu ?
Ek Olarak:
Dostum Sitenin Teması Wordpress ve Gayet Başarılı..Siteye Baktın mı ?
Adsense varken eklediğinizde şikayet edilmediği sürece sıkıntı yaşamazsınız. Adsense alma konusunda ise sıkıntı yaşarsınız. Eklediğiniz videoların telif hakları alınmamış olabilir. Benim ki sadece bi fikir. Kim bilir belki adsense çalışanın arkadaşı sizinle aynısektör de site açmış o yüzden izin vermedi. Bunlar Sadece Fikir daha ötesi değil.
O yüzden bir Şey iddaa etmek gibi bir niyetim yok
Ek Olarak:
5651 sayılı kanun hukuka aykırı içerikten dolayı içerik sağlayıcıyı sorumlu tutmuştur ve ne site sahibi ne de embed kodu ile videoyu yükleyen kullanıcı burada içerik sağlayıcı değildir. Çünkü söz konusu video, bir başka sitede bir başka kullanıcı tarafından yüklenmiştir ve içeriği kendi sunucusunda barındırmayan diğer sitenin, söz konusu içerikten sorumlu olması kendisinden hukuken beklenemez.
Yanlış yönlendirme yapıyorsun dostum.
Yanlış yönlendirme yapıyorsun dostum.
Dizi-mag'in kapanma sebebini bir araştırın Hocam. Youtube de dizi bölümleri yayınlanıyor dimi. Ve oradan alınan embed kodu ile Siz sitenize ekliyorsunuz. Film siteleri için vk Örneğin.
Bu söylediğinizden bu kadar Eminseniz, Acun Medyaya ait bir videoyu veya Vimeo'ya ait bir videoyu kullanın. Sonra gelin sonucu buraya Yazın.
internet yayıncılığı temelinde sorumluluk taşıyan bir iştir. Bir örnek vereyim , siz gidip Bayanlar için randevu alma-verme sitesi açamazsınız. Anında polis kapınıza dayanır. ilan veren suçlu sayılmaz ama ilanı yayınlayan suçlu sayulır. Çünkü siz aracılık yapıyorsunuz.