Ole adlı üyeden alıntı

Argo ve hakaret durumunda ne yapılacağı yönetime kalmış bir şey fakat alaycı ya da dalga geçici unsur olmayan "iğneleyici" nitelikteki mesajlar neden siliniyor? Bu kadar zamandır bu forumdayım bilmiyorum. Hani forum kurallarında "iğneleyici konuşma, yasak" dese kural var derler ama iğneleyici ya da hicivsel nitelikteki mesajlar hakkında kural yok; kural yok ama böyle birkaç mesajım silinmişti. :)


Silinen mesajlar iğneliyici diye değil gereksiz bir tartışmaya yol açtığı için silinir. Zaten forumda kötü eleştirileri silmiyoruz.

Evet forumda iğneliyici mesajlar silinir diye bir kural yok ancak şöyle bir kural var:

12- Forumda konulara konu ile alakasız, alaycı veya dalga geçici tavırda mesajlar atanlar forumdan belli bir süre uzaklaştırılacaktır. Davranışın devam etmesi halinde ise forumdan süresiz uzaklaştırılacaklardır.

Eğer sizinde birkaç mesajınız buna benzer nedenlerden silindiyse demekki o mesajlarınız alaycı veya dalga geçici tavırdaymış.

Ole adlı üyeden alıntı

"Çok hassasız" ama "sizde"yi "siz de" olarak yazmayı bilmiyor muyuz?


Bu şekilde küçük hatalar elbette çıkacaktır. Sonuçta bizde insanız ve yazarken gözümüzden kaçabiliyor. Böyle hatalar gördüğünüz taktirde iletişim formundan bize o hatayı atarsınız düzeltiriz.

Kaldıki ben ve üyelerimizin çoğu forumdaki türkçesine çok dikkat ediyor. Bizim bu kuralda asıl söylemek istediğimiz açık ve net.