Argo ve hakaret durumunda ne yapılacağı yönetime kalmış bir şey fakat alaycı ya da dalga geçici unsur olmayan "iğneleyici" nitelikteki mesajlar neden siliniyor? Bu kadar zamandır bu forumdayım bilmiyorum. Hani forum kurallarında "iğneleyici konuşma, yasak" dese kural var derler ama iğneleyici ya da hicivsel nitelikteki mesajlar hakkında kural yok; kural yok ama böyle birkaç mesajım silinmişti. :)
Ayrıca tekrar göz attım da;
"Çok hassasız" ama "sizde"yi "siz de" olarak yazmayı bilmiyor muyuz?
Ayrıca tekrar göz attım da;
"Çok hassasız" ama "sizde"yi "siz de" olarak yazmayı bilmiyor muyuz?
Bir önceki mesajlarda belirtildiği gibi eşitlik kavramına bakılarak iğneliyici sözleri kesinlikle kondurmama gibi bir politika yoktur.Mevzu iğneliyici olarak tabir ettiğiniz kelimenin sizin açınızda ne düzeyde ve forum açısından ne düzeyde olduğudur.
"siz de" kelimesinin yazımına gelince: Forumda bizi örnek alın diye bir sloganımız da yok.Tdk'yı örnek alın.Demek istenilen o ki elbette gözden kaçanlar olacaktır.Ösym yaptığı sınavlarda bile yazım yanlışı sorusunda dahi,doğru yazmak istediğini yanlış yazıyor.O zaman biliyor musunuz ya da bilimiyor musunuz demenizin manası yok.Bunu demek yerine rapor ya da iletişimden mail atıp bu yanlışı düzelltirebilirdiniz.