Süha Mete adlı üyeden alıntı

işte o soruya hep evet demek istemiyorum ama el mahkum, hele ki bu aralar bir firmaya seo yapıyorken muhakkak evet demem lazım. O kişi beni tanıyor hatta bir ara yorum dayanışmasında da bulunduk, yani siteme en az 30 40 kez belki de daha fazla gün girmiştir. Sitemin footerında belirtmişim, diğer kişiler gibi "Kaynak göstermeden alıntı yapılamaz" yerine "kaynak göstererek alıntı yapabilirsiniz" yazmışım.

Ama o kişi linksiz olarak http de olmadan herzamanileri.com yazsa gönlüm razı, ama bunları bile bile herzamanileri yazınca sinirlendim, bir de sıralamadan böyle düşünce. Bir de online olduğunu görünce müthiş oldu :D Özelden yazdım bu içeriklerde kaynak göstermek böyle mi olur diye? Ayrıca "bu konuştuğumuz konunun linkini vererek" burada sizden bahsediyorum belki katılırsınız dedim.

İfşa etmeye gerek yok, uzlaştığımız müddetçe :) Asıl konuya gelirsek Google iyice kendini saklıyor, kasıtlı dengesizlikler yapıyor.

Ufak sürprizler derken ayrıca? :)


Sen öyle yazdıysan aranızda bir hukuk varsa , kopyalayan da uzlaşılacak biriyse sorun yok :) sürprize falan da gerek yok . Hiç söylememiş olayım.