-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
insaat sirketi
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba wmaraci üyeleri. Fazla uzatmadan direk konuya gireceğim. Facebook sayfa beğeni sayısını arttırmak için çok araştırdım ama bulamadım. Yanlış anlamayın facebook durum foto falan değil takipçi beğenisi sayısı arttırmak için. Bir kaç yerde gördüm ama hepsi ücretli yapılıyor. Bu ücreti yapanlar nasıl yapıyor ? Mutlaka bunun da bir hilesi var yani otomatik olarak yapıldığını düşünüyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa buradan yada özel mesaj olarak paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim...
ysnbulut
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eğer amacın sadece beğeni sayısını arttırmaksa addmefast diye birşey var sana mozilla botunu verebilirim ama beğenenlerin çoğu yabancı olur organik olmaz genelde kullanılmayan fake hesaplar olur..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar,İnternet
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Öncelikle Slm,
Bende Tam Olarak Bilmiyorum Ama Tahminimce Örnek Veriyim 1 Site Açıyorsun Siteye Üye Çekiyorsun Tabi Facebook Uygulaması Oluyor. O Uygulamayı Kabul Ediyorlar Böle 10.00 Kişiye Uygulamayı Kabul Ettirince Ardından Bunu örnek 1k 5 TL yada 5k 15 TL gibi üçrete Satıyorlar.
+ Bu Üyeler Sürekli Aynı Üyelerdir. Tabiki Aktiflerdir Ama Örnek Verirsem 1.00 Kişi Uygulamayı Kabul Ettirdi 1k Satıyorlar Diyelim Bana 1k Attıysa Aynı Kişileride Baskasına Atıyorlar.
Kısaca Biraz Karısık Olay Tam Satıra Dökemedim Ama Benim Düşüncem Böle Saten Baska Türlü Zor Yani Öğle 10k 50 k Üye Cekmeleri Herşey Bayilik Panelinde yada sitede kurduğu uygulamayla başlıyor yani bunu herkez yapabilir ama baya ugraşmak gerekir. saten 1.00 kişi yapınca ondan sonrası kolaydır 1k 1k sat sonucta hepsi aynı kişiler ama sana bana ona onlara bunlara verdikleri için böle yani :)
Not: Biraz Saçma Anlatım Olmuş Olabilir Ama Kabullen. + Bence Tam Dedigim Sekillerde Yapıyorlar Yada Program,site,yada vs. seylerden üye cekip otolike seklindede sayfaya çekiyorlardır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Valla kardeşim bende yaptırıyordum :) Bir kere dolandırıldım hileyle hurdayla uğraşan adam **************lıkta yapıyor çoğu çocuk zaten bunu yapanların. Birbirlerine liste satıyorlar kullancıların bulunduğu liste panelleri var o şekilde birşeyler yapıyorlar hileyle pek işim olmadığı için uğraşmadım araştırmadımda ama işin içinde bir bit yeniği var artı küfürde yemek cabası :D
1 kişi bu mesajı beğendi.