hopdi adlı üyeden alıntı

iki rakibim var ikisi de Türk. Yabancıları rakip olarak değil kaynak olarak görüyorum. bu bağlamda da rakiplerim diziaditr.com ya da diziadıturk.com hareket ederken ben direkt diziadı.in şeklinde hareket edersem ziyaretçi ve seo açısından da daha iyi gelir gibime geliyor. zaten yılların birikimi de var. onları ezer geçerim :)

Olay budur; inanmak. :) Ama şimdi şöyle bişey var :)
Editörlük yaptığım zamanlarda bir arkadaşım bana dedi ki: şehiradı.im uzantılı bir site aç, süper olur, tutturursun, firmalardan sticker alırsın, paraya para demezsin... :) Ben bi iştahla aldım siteyi yaptım ettim, site değil ilk 100'e, ilk 500'e giremedi, sonrasında yönlendirme yaptım, şimdi iyiyiz yeni domainimizde çok şükür :)
Onun için böyle konular görünce hemen yazma gereksinimi duyuyorum, ben yandım, siz yanmayın mantığı :) Ama dediğim gibi sizin olayda bir de yabancı dil durumu var. Bu nedenle deneyin, olmadı, siz de yönlendirirsiniz :) Bir kaybınız olmuyor, hatta ben yönşendirmenin 2 ay sonrasında domain düşüyordu, yenilemedik, 6 ay falan da beklemediğimiz halde iyiyiz, yolun açık olsun arkadaşım :)