Byboo adlı üyeden alıntı

Ben SEO uzmanı olarak bırakın 1 saatte ilk sayfaya getirmeyi 1 haftada ilk sayfaya getirebiliyorsa, bütün müşterilerime uzak durmasını söylüyorum, 1 haftada yada 1 saatte ilk sayfaya gelen site,2 . haftada yerinde duruyor mu o önemli, Ayrıca Artık Sorun ilk sayfaya getirmek önemli değil, sürekli ilk sayfada tutmak önemli, Yıllanmış bir alan adının bile ilk sayfaya gelmesi Minimum 1 aydan başlar, ki biz SEO çalışmalarında ilk sayfaya gelmeden ödeme almıyoruz, Sizin öğrenmeniz gereken zamandan ziyade Nasıl Etkili ve Doğal SEO çalışması yapılır ? bunu araştırmanız gerekiyor. 1 günde ilk sayfaya gelen sitenin gidişide hızlanır diye düşünüyorum

Ben bir seo uzmanı degilim. ayrıca amacım para kazanmak olsa idi buraya 1 ayda sıtenızı anahtar kelımenızde bırıncı sayfaya cıkartım ustelık alan adınız 1 gunluk dahı olsa dıye baslık atar 2 -3 tane ornek sıte gosterır cok ıyı bır gelır elde ederdım !

Bır sıtenın cok hızlı yukselmesını aynı oranda dusebılıcegını soyledınız.evet haklısınız.hatta cok haklısınız.Ama bılmenız gereken bırsey var dusmemesınıde sağlayabılırsınız.!