Habercibirlik adlı üyeden alıntı

Evet 5 ıncı sayfadakı bır sıteyı tıkladıgınızda sıranın yukselecegı dogru.ama googlenın bunu o an algılayıp hemen on plana cıkaracagını kımse soyleyemez ?


Arkadaslar bılmedıgınız ve anlamak ıstemedıgınız konu şu.Bu sıteye 1 haftadır duzenlı bır calısma yapılıyor.ve her gecen gun sıte on plana cıkıyor !

Ve devamlı yukselısde ve yukselecektırde ! ve googlenın bır web adresının PR degerı 5 olan bır sıtenın 4 gunde anahtar kelımesınde 1 ıncı sayfadayken 22.ıncı sayfaya attıgına 2 gun once sahit oldum !...Neye gore bunlar yapılıyor kendımce bılgı bırıkımım var ve bunları sızlerle paylasmak ıstıyorum.tek amacım bu konu sılınebılır,kapanabılır,vakıt kaybı olabılır...

ama soyledıgım anahtar kelımede belırttıgım web adresını 1 ay ıcınde bırıncı sırada gorupde bunun nasıl oldugunu ogrenmek ıstemezmısınız ?..


Suan ogrenmemek ıcın caba harcıyorsunuz....


tamam hadi merakla bekliyoruz. Yapmanı istediğim 2 şey var. birisi yaptığın bütün işlemler sonunda ekran görüntüsü alman, diğeri de bu işlemler bitince yeni ekran görüntüsüyle beraber bir konu başlığı açman. Başarılar.