Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Habercibirlik adlı üyeden alıntı
Konunun en basında belırtmıstım bır arkadasımın rıcası uzerıne basladım dıye.tabıkı sıtede calısma oldu ben calısma yaptıgım ıcın bu sıtenın durumu bu sekılde.amacda once sıtenın sıramalasını ust lere tasımak degılmı.İşte aksam bunu goreceksınız.Site üst sıralara geldıgınde nasıl bır yol ızledıgımı anlatacagım Konu bu kadar basıt......
"ulan bu yahoo mühendisleri çözemiyor da bu adam nasıl çözsün bu olayı"
Evet cok haklısınız.Ama Sunuda belırttım 1 hafta boyunca her gun mesaı saatlerı ıcersınde 1 saat arayla sıteyı ınceleyıp rapor tuttum !..
1 haftalık calısmada sıtenın durumu bu ya 1 aylık calısmada bır web sıtenın durumu ne olabılır bır dusunun ?.
Cok bır zaman degıl aksam saat 7 ye kadar.farkı gorun
Ek Olarak:
Bir kişi bir siteyi bir gün içinde ve 1 saat ara ıle üst sıralara tasıyabılırse ben ona ınanırım.ve yaptıgı calısmayıda ogrenmek ısterım ve yaparım.
Evet cok karmasık dogru ama ne kadar karmasık oldugu bugun bellı olacak
Ek Olarak: Bu arada lutfen herkez Sıteye gırmesede sayfa ve sıra numarasını yazarmı ?
Ben SEO uzmanı olarak bırakın 1 saatte ilk sayfaya getirmeyi 1 haftada ilk sayfaya getirebiliyorsa, bütün müşterilerime uzak durmasını söylüyorum, 1 haftada yada 1 saatte ilk sayfaya gelen site,2 . haftada yerinde duruyor mu o önemli, Ayrıca Artık Sorun ilk sayfaya getirmek önemli değil, sürekli ilk sayfada tutmak önemli, Yıllanmış bir alan adının bile ilk sayfaya gelmesi Minimum 1 aydan başlar, ki biz SEO çalışmalarında ilk sayfaya gelmeden ödeme almıyoruz, Sizin öğrenmeniz gereken zamandan ziyade Nasıl Etkili ve Doğal SEO çalışması yapılır ? bunu araştırmanız gerekiyor. 1 günde ilk sayfaya gelen sitenin gidişide hızlanır diye düşünüyorum
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
iyi niyetli bir yaklaşım olabilir ama biz googlede 5 sayfa gidip sizin sitenize tıkladığımızda ve sitenizde 5dk gezindiğimizde siteniz otomatik olarak google tarafından öne sürülecektir. sebebi ise google ilk 5 sayfada kullanıcıya aradığını veremeyen sayfalar var 5. sayfada işe yarar site varsa onu neden orada tutayım mantığıdır buda zamanında çok işe yarayan organik hit programlarının yüzde yüz organik olanıdır ve sitenizi yukarı taşımakta bundan iyisi yoktur.
olması gereken ise böyle bir konu açmak yerine site adresi vermeden şu sıralamada bulunan sitem bu gün bu sıralamada dene bilirdi. yine wmaraci sıra bulucu kullanılıp ekran görüntüleri farklı tarihlerde alınabilirdi konunuz daha inandırıcı olurdu.
insanların ön yargı ile yaklaşmasındaki en büyük sebep budur bence konu formatı yanlış olmuş
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Sayfa ve sıra numarası 5.
Byboo
https://www.elitseo.com/
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%99)
Habercibirlik adlı üyeden alıntı
Ben bir seo uzmanı degilim. ayrıca amacım para kazanmak olsa idi buraya 1 ayda sıtenızı anahtar kelımenızde bırıncı sayfaya cıkartım ustelık alan adınız 1 gunluk dahı olsa dıye baslık atar 2 -3 tane ornek sıte gosterır cok ıyı bır gelır elde ederdım !
Bır sıtenın cok hızlı yukselmesını aynı oranda dusebılıcegını soyledınız.evet haklısınız.hatta cok haklısınız.Ama bılmenız gereken bırsey var dusmemesınıde sağlayabılırsınız.!
1 Site 1 günde hatta 1 haftada ilk sayfaya geliyorsa SEO Programları ( Black hat SEO ) mantığı ile yapılan çalışmalardan ibarettir, Kusura bakma ama Böyle bir çalışmanın sonucunda DÜŞMEMESİNİ sağlayamazsın.. Google o kadar aptal değil
Elit SEO Reklam Yazılım Tasarım