Habercibirlik adlı üyeden alıntı

Evet 5 ıncı sayfadakı bır sıteyı tıkladıgınızda sıranın yukselecegı dogru.ama googlenın bunu o an algılayıp hemen on plana cıkaracagını kımse soyleyemez ?


Arkadaslar bılmedıgınız ve anlamak ıstemedıgınız konu şu.Bu sıteye 1 haftadır duzenlı bır calısma yapılıyor.ve her gecen gun sıte on plana cıkıyor !

Ve devamlı yukselısde ve yukselecektırde ! ve googlenın bır web adresının PR degerı 5 olan bır sıtenın 4 gunde anahtar kelımesınde 1 ıncı sayfadayken 22.ıncı sayfaya attıgına 2 gun once sahit oldum !...Neye gore bunlar yapılıyor kendımce bılgı bırıkımım var ve bunları sızlerle paylasmak ıstıyorum.tek amacım bu konu sılınebılır,kapanabılır,vakıt kaybı olabılır...

ama soyledıgım anahtar kelımede belırttıgım web adresını 1 ay ıcınde bırıncı sırada gorupde bunun nasıl oldugunu ogrenmek ıstemezmısınız ?..


Suan ogrenmemek ıcın caba harcıyorsunuz....


hocam benim demek istediğimle sizin söyledikleriniz farklı siz insanlara 5 sayfadaki siteye tıklayıp 5 dk gezinin diyorsunuz buradaki insanları kullanarak (isteyerek yada istemeyerek) sitenizin sıralamasını değiştiriyorsunuz google belki o anlamaya bilir ama gün sonunda o sitenin sıralamasını değiştirecektir ve her gün siteniz öne çıkacaktır bu forumda zamanında organik hit programı kullanmayan çok az insan vardır. siz< ne yapıp sitenizi üste alıyorsunuz bilmiyorum ama belkide hiç bir işe yaramıyor çünkü insanları 5 dk sitede gezdirerek sitenin sıralamasını değiştirmiş oluyorsunuz ve size yaptığınız diğer yöntem işe yarıyor hissi verebilir.

neyse cevap vermenize gerek yok ilgi ile bekliyoruz sonuçları kolay gelsin