teşekkürler :)

kartalkara124 adlı üyeden alıntı

tebrik ederim bol kazançlar

sağolun , inşAllah kazanıcaz birşeyler =)

Cadde Media adlı üyeden alıntı

Bütün profil bilgilerinin tam olduğunu kontrol et. Ardından banka hesabı ekle. Ve sayfada max 3 reklam gözüksün. Eyer sayfan uzunsa alt tarafa da koya bilirsin.

Reklamlarını içeriklerine göre ayarla. Sitene en çok uyan içerik gözüksün. Beni hiç kabul etmediler ama imzadaki site ile alıcağı mı ümit ediyorum. Tebrik ederim.

Bende Wordego kullanıyorum. Oda adsense reklamları gösteriyor.

Her şeyim tam sanırım , banka hesabını henüz eklemedim , önce bi hesabın içerisindeki parayı çekmem gerek , hesabı 0 liraya indirip öyle para biriktiricem ,şimdi kendi paramın üzerine ekleme gelmesin diye , max 3 reklam var şuan , sayfa pek uzun değil , uzun olsada 4. reklam riskine girmeye pek yemiyo :)

Ecancan adlı üyeden alıntı

Pini 100$ olunca gönderiyor. Eşik miktarını aşınca banka doğrulaması yapacaksınız ve size posta ile pin gönderecekler. O pini doğrulayınca para hesaba yatacak.

Teşekkürler ama 200 tl de kolay iş değil , ilk ay ödeme almak biraz hayal galiba.

yakuprap adlı üyeden alıntı

Kaçıncı başvurunuzda onaylandı hocam? Ben bir sitem için dün 4.yü yaptım incelemeler, haberler vs. var sitede

Eskiden farklı domainimde başvurduğumda kabul edilmiyordu , 10 kere falan yapmışımdır eski domainimde ama onda içerik azdı , bunda 30 küsür içerik girdikten sonra başvurdum ilk başvuruda onayı aldım.

TheCompany adlı üyeden alıntı

4 sene önce içinde 1 konu olan bir blog ile adsense almıştım kaç senedir 50 lira bile yapamadım :D öylece kalıyor.

bende bi 0.48$ oldu :) / pardon 0.28$ miş :s

genchakan adlı üyeden alıntı

yukaridaki arkadasin dedigi gibi ...simdi aldim diye konu acarsin,daha sonra yerlesim nasil,ardindan da gelirim sizce nasil :D

ama yine de tebrikler tabi

teşekkürler :D