Rica ederim. Ek olarak; iyi fotoğraflar yakalamaya başladıktan sonra Photoshop öğrenme isteğiniz başlayacak. Hedefinize ulaştıktan sonra hep daha fazlası diyeceksiniz. Fotoğrafçılık böyle birşeydir. Doğal fotoğraf terimi diye birşey kalmadı. Artık tüm fotoğraflar düzenleniyor. Bunun adına ise Fotoğraf tekniği koymuş dünya Fotoğrafçıları. 500px.com adresindeki resimleri incelersen demek istediğimi daha iyi anlayacaksın dostum.
Kolay gelsin. :)
Kolay gelsin. :)
photoshop bilgim var ama o kadar iyi değilim işime gerektiği kadarını biliyorum. fotografçılık mesleğine saygı duyuyorum fakat işim gereği devamli seyahat ediyorum yılda 10 15 ülke gezdiğim zamanlar oluyor gittiğim her yerde fotoğraf makinemin kötü olmasından dolayı resimler berbat çıkıyor ben daha net daha kaliteli resimler çekmek isiyorum. çok güzel mazaralar olmasına rağmen elimdeki dandik amatör ötesi fotoğraf makinesi ile hiçte istediğim resimleri alamıyordum bu yüzden bir pro makine almaya karar vermiştim.
çektiğim resimden ne kadar çağresiz oladuğumu anlamışsınızdır resimler neredeyse pixel pixel