Herkes kafasına göre birşey yazmış, kardeşim milletin nereyi hacklediği ne yaptığı sizi niye bu kadar alakadar ediyor ? Forumda tartışmaya yol açmamak için bu tarz konulara ve yorumlara cevap yazmıyordum ama gerçekten artık bıktırdınız. Yok Ayyıldız yok Redhack şunu yaptı bunu yapamaz, çoluk çocuk muhabbetinden başka birşey değil bunlar. Burada Ayyıldız'ı övenlerin yaşları 18 bile değildir Allah bilir.

Ben zamanında bu tarz oluşumlarda bulundum ve bu işleri bildiğim için yorum yapıyorum. Hanginiz hack ile uğraştı ? Yada Ayyıldız teamde göreviniz mi var ? Bunla ilgili kaba bir tabir var ancak söyleyerek haksız duruma düşmek istemiyorum. Bu kadar biliyorsunuz girin sizde site hackleyin ondan sonra gelin yorum yapın. Hack işlemi bilinen exploitleri tarayarak yapılmaz bunu unutmayın.

Konuya gelirsek, ülkemizin siber savunma konusunda daha çok yol alması gerekiyor. Özellikle devlet siteleri hiç korunmuyor ve bu ileride çok büyük sorunlara yol açacak. Yazılımsal anlamda kendi güvenlik sistemlerimizi geliştirmemiz gerekiyor, başka ülkelerden aldığımız yazılımlarla bir arpa boyu kadar yol alamayız ne yazık ki. Ayrıca bu iş sadece yazılım ile olmuyor donanım desteğininde sağlam olması gerekiyor.