-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yayınlamaktan vazgeçtim, konunun işi bitmiştir.:)
Başlıkta yazdığım gibi, Türkiye'de yeni yeni bilinmeye başlanan bir dizi var ve diziye altyazı ekleyerek yayınlamak istiyorum. Youtube politikalarına göre bu serbest mi ? İnternette araştırdım ama net bir bilgi bulamadım.
Dizinin normalde Türkçesi yok, altyazıları kendim yazarak yayınlayacam.
Hesabımı riske atmakta istemiyorum, bilgili arkadaşlar aydınlatırlarsa iyi olur :o
not: yalnız bir sorun var, dizi Türkiye'de dublaj olarak TV'de yayınlanıyor(ismini vermicem:)) ve şuan daha 5. bölümde. Kendi ülkesinde 2. sezonun ortalarında olduğu için bölümlerin tamamına sahibim. Ben altyazılı olarak önden yayınlarsam kanalla aramda problem çıkabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
diziyi siz çektiyseniz sorun olmaz hocam başkasının dizisi ise yani yönetmeni yapımcısı yayın sahibi siz değilseniz tabiki yasak
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
H** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yayın hakkı vardır türkiyedeki kanalın şahsen siz sizin yayınlamak için para verdiğiniz bir şeyi başkasının bedava yapmasını istermisiniz kendinize sorunuz bence başka sorun kalmaz :)
Ek olarakdanda ilk zamanlarda sorun olmaya bilir fakat gördükleri anda yasaklarlar veya kapatırlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Film yayınlamak yasak alt yazı yayınlamak yasak değildir alt yazıyı siz yada başka birisi hazırlıyor kimse sizden alt yazı için kanuni yaptırımda bulunamazlar ama alt yazıyı birleştirip yayınlarsan o zaman telif hakkı muhabbetinden ceza yersin
www.parkpera.com