darkthepro adlı üyeden alıntı
domain güvenilir değil , isimde güvenilir değil , herhangi bir kanıt göstermiyorsunuz , kazanma sistemi muamma zaten , siteye ait googleda birşey yok ,ayrıca ne hit var ,ne zikayer pr değeriniz yok , sitenizin ziyareti bile yok , domain yaşı deseniz gülünç , hiç inandırıcı gelmiyor
bu site resmi site değildir.resmi siteye üye olmanız için açılmış benim kişisel sitemdir.buna niye bu kadar taktınız anlayamadım.Amaç insanların önyargılarını gidermek,onlara sistem hakkında detayları sunmaktır.Size hadi şuraya tıklayın,üye olunda diyebilirdim.daha mı iyi olurdu? konuyu baltalamaya mı çalışıyorsunuz?
Ek Olarak:
ubrtrade adlı üyeden alıntı
hocam sadet zinciri değilse sistem neye göre para kazandırıyor ? sizden para alıyor sonra benden aldığı para ile size komisyon ödüyor ister buna sadet zinciri ister titan deyin sitenin tek gelir kaynağı gelen aktif üyeler. reklam yok tıklama yok satış yok neyse kolay gelsin amacım konuyu baltalamak değil.
Sistemde ürün satışı yok.Bu da sizi ürün satmak için kırk takla atmanızdan kurtarır.Ben 1 yıldan fazladır satış ortaklığı yapıyorum.Harcadığım onca reklam paralarına rağmen kazandıklarım bir arpa boyu olmamıştır.Çok zahmetli,yorucu bir iş.
Sistem tıpkı arkadaşların bir araya gelerek para günü yapmalarına benzer.Hatta ondan da daha iyidir.Tek farkı hem çok daha gelişmiş olması hem de tüm Türkiye'yi kapsamasıdır.
Aranızda gün yaparken hiç şu soruyu sordunuz mu? Ya biz ürün alıp satmıyoruz bu paralar neyin nesi? Niye bana para veriyorsunuz?
Satış ortaklığında da ürün satmıyorsunuz aslında ürünün satılmasına aracı oluyorsunuz.Neden ? para kazanmak ve komisyon almak için. Peki ürünle ilgileniyor musunuz? Yada ürünle ilgili sorumluluk alıyor musunuz? Hayır.Sizin işiniz sadece yönlendirmek oluyor.Bu sistemde de kendinize üye kazanarak komisyon elde ediyorsunuz.
Anket doldur kazan,tıkla kazan gibi bir sürü ıvır zıvır işlerle uğraşmıyorsunuz.Bunların hepsini ben bizzat denedim.Hiç bir işe yaramadı.
Ayrıca sistemin bir güzel yanı da üyeler ödemelerde güçlük çeken alt üyelerine para yardımında bulunabiliyor.Ayrıca üye olanla kazançlarının tümünü yada bir kısmını hayır kurumlarına verebiliyor.Bu da sistem içindeki para transferi bölümüyle mümkün.
Eğer yine de sisteme güvenin yok yada çok zamanın varsa diğer kazanç sistemleriyle uğraşmanı tavsiye ederim.Umarım başarıya ulaşırsın.
Ek Olarak:
ademd adlı üyeden alıntı
Ne bu, bildiğimiz piramit sistemi mi ? Veya matrix, ne dersen işte. Sitenin tırtlığına mı yanayım yoksa para kazanmak için hiç bir sebep olmayan sisteme mi ?
Konuda belirtilen siteye girip detayları okuyunuz.İsterseniz bu sitede açılan üyelik linki aracılığıyla resmi siteye gidip üye olunuz.