kaderebak adlı üyeden alıntı
Üstünlük derken sizin , üstün kelimesinden ne anladığınız önemli.
Üyelik yönetim sistemi demişim ,
Wp de de üyelik sistemi var joomla da da
Hangisi daha gelişmiş , diğerinden üstün ?
Yönetim paneli demişim
İkisinde de bir panel var değil mi ? Hangi panel daha üstün ?
Bileşen sistemi demişim
İkisinde de var hangisi daha üstün ?
Joomlanın tanımı bumudur yani ? :D
tag sistemi
menü sistemi
temaların çokluğu / yönetimi / yönetim kolaylığı
bu konularda wordpress'in üstün olduğu görülüyor forumlarda.
yani demek istediğim şöyle bir makalede joomlanın dürüst ve tarafsızca övülmesini sağlamak için gerçekten işe yarar özellikleri nelerdir.
örnek makale:
JOOMLA'NIN WORDPRESS'DEN ÜSTÜNLÜKLERİ
WORDPRESS'İN JOOMLA'DAN ÜSTÜNLÜKLERİ.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ek Olarak:
kaderebak adlı üyeden alıntı
Bu yorumlarınıza katılmıyorum , joomla hakkında o kadar çok makale varki , artık destek verenler de bıktı , bizim kullanıcılarımızın en önemli sorunu arama yapmayı bilmemeleri. Aynı konu hakkında 10 larca başlık açılıyor ve cevap bekleniyor. Halbuki destek forumlarını aratsa cevabını bulacak.
Bir hata ile karşılaştığınızda Error Reporting özelliğini açtığınızda hatayı size ayrıntılı bir şekilde gösteren özelliği bilmiyorsunuz sanırım.
Modülün türkçe olması , modülü yazan kişi ile alakalı bir durum , bunun joomla ile ne alakası var. Ayrıca her modülün içerisinde .ini dil dosyası berebarinde gelir, google ile çevirip atması çoz zor olmasa gerek. Bunun için wp gibi bir programa ihtiyacınız yok , not defteri ile aç değiştir.
Tema lar genellikle bir framework alt yapısına sahiptir ve bu sistemi bilen her kullanıcı temalarda istediği değişikliği yapar , ki çoğu tema yönetim panelinde o kadar ayrıntılı ayarlar koymuşturki şaşar kalırsınız.
Yükseltmelerde joomla tek tık ile işlemi bitirir. Ayrıca joomla nın bir yol haritası vardır , bu haritayı takip ettiğinizde hiç bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
siz hiç wordpress kullandınız mı ?
öyle geliyor ki wordpressten bihaber yorumluyorsunuz. :)