zaten ancak kurumsal siteler için joomla uygundur benim gözümde estetik açısından güzel onlara dediğim bir şey yok ama şu bir gerçek ki HEDEFE bir 3 ay ulaşmak var bir de 3 haftada :) Bunları şu an yaşamaktayım joomla sitem googlede index almıyor :) BENCE WP nin üzerine tanımam kişisel görüşüm benim bu.
Ek Olarak: 14 ve 15 yaşındaki çoçukları ne güzel teşvik ediyor işte sanalla meşgul oluyor belkide senin görmediklerini bilmediklerini onlar görüyor dostum ileride belkide bu çoçuklardan yardım alacaksın onların sana faydası dokunacak öyle demeyeceksin.
Ek Olarak: 14 ve 15 yaşındaki çoçukları ne güzel teşvik ediyor işte sanalla meşgul oluyor belkide senin görmediklerini bilmediklerini onlar görüyor dostum ileride belkide bu çoçuklardan yardım alacaksın onların sana faydası dokunacak öyle demeyeceksin.
İleride bizde cahil durumuna düşeceğiz, o doğru. Ama benim demek istediğim, kullanılmasının nedeni çok kaliteli olması değil çok kolay olmasıdır. O yüzden çocuklar bile kullanıyor.
Birde Joomla siten index almıyorsa bu joomla altyapısıyla değil kullandığın temanın yapısıyla ilgilidir. Her yapılan tema da kaliteli olacak diye bir şart yok tabii.