wolveron adlı üyeden alıntı

Son yazdığınız yazılardan yola çıkarak yazıyorum daha geniş bakmadım. İçerik olarak kendi yazdıklarınız dışında alıntılar var. Başka bir arkadaşada aynı şekilde yazmıştım. Matt cutts bu konuda kesin konuşuyor. Büyük bir makale bir alıntı cümle yüzünden kopya damgası yiyebilir. Neden emekler çöpe gitsinki. Bu konuyu çok ciddi olarak ele almanız gerekli. Ynai 1000 kelimelik bir makale 10 kelime yüzünden kopya damgası yiyor siz düşünün.

Ayrıca diğer wordpress kullanıcılarında yararına olması açısından yazıyorum. Bir konu açtığınızda en.wordpress.com/tags/ bölümünden seçim yaparak konu etiketlerinize ekleyiniz. Eğer spor ile alakalı ise sports etiketi eklenir ise en.wordpress.com/tags/sports sayfasında kayarak gösterimi olacaktır. Bu etiket sayfaları google tarafından saniyelik incelenir ve burada gözükmeniz index açısından inanılmaz bir hız kazandırır. Aynı şekilde ünlü wordpress tagı news bunların en popüler olanıdır.


Alıntı konusunu inşallah yanlış anlamışımdır :(
Çünkü ben makale yazarken önce en çok aranan kelimelere ya da öbeklere bakıyorum ve başlığı atıp, hiçbir siteye bakmadan kendim yazıyorum. Yani bilgim zaten o yönde. Alıntı hiç yapmadım henüz.
Bir de bu tag konusunu tam anlamıyorum.Bahsettiğimiz uzunluk anlamında mı? Yani mesela; kategori kadın, alt kategori makyaj... yani örnek : www.afrodits.com/kat/kadın/makyaj gibi mi ?
Kusura bakmayın fazla soru sordum,çok eksiğim var hala bu konularda.