İki yıl kadar isimtescilden hosting aldım sonra alanadina gectim bir yıl süreyle alanadi ne yazık ki ticketlara çok geç yanıt veriyor ve uzun süreli kesinti olabiliyor. En iyisi suanki alastry biraz pahalı belki digerlerine gore ama değer. en gec yanıtları 45 dakika, kurumsal bir şirket izlenimi var telefonda oldukca saygılılar (isimtescil'de baya bir asker arkadasi gibi davranıyorlardı alanadinda ise ulasabilene madalya vermek lazım)
Öncelikle iki yıl isimtescil'e çok bile dayanmışsın. :D fakat isimtescil'den hangi firmaya geçiş yapsan sana muhteşem gelecektir zaten kimsenin memnun olduğu okumadım şikayet varda en son 150'den fazla şikayeti vardı :D
Bende bir ara arkadaşıma sohbet ortamında sormuştum hani hosting alim nerden alim napim neyi tavsiye edersin falan arkadaşımında tavsiyesi şu yönde oldu ;
Sitesine alastyr sponsor olmuş ve sonrasında kesintiler gerçekleşmiş zaman zaman. Hatta natro'dan alastyr'a geçmişti. Ama kesintiler ve desteğin 45 dakika veya bazen 1 saatte dönmesi yüzünden sonrasında tekrar natro'ya geçti. Daha önceden de natro'dan memnunmuş. Fakat fiyatı diğerlerine göre daha pahalı olduğu için sponsorluğu kabul etmiş. (Arkadaşım bir ara maddi yönden zor durumda idi.) sonrasında facebook sayfasına mesaj atmış natronun indirim kuponu talep etmiş göndermişler tekrar natroya geçti şimdi ve sitesinde herhangi bir kesinti falan yok. 20dakika gibi kısa sürede taleplerde geri dönüş yapıyorlarmış ve sabah 5 de arasam dahi ulaşabiliyorum dedi.
Beni de ikna etti ve bende daha fazla araştırmadan natro.com'dan hizmet satın aldım şimdilik bir sorunla karşılaşmadım. Deneyimlerimi zaman zaman yazarım yardımcı olacak ise.