brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Merhaba değerli arkadaşlarım, çoğunuz beni az çok biliyorsunuz.
Hemen konuya giriş yapmak istiyorum. Daha önceden ücretsiz olarak seo hakkında pdf şeklinde bir paylaşım yapmıştım çoğu forumdan olumlu tepkiler aldım.
Genel olarak seo hakkında kitap yazan herkez Backlink nedir vs gibi kavramları açıklıyor. Bu kitapta ise wmaracı üzerinden ücretsiz anlaştıgım kişilere danışmanlık sağlayıp tüm adımları teker teker kitaba aktarmayı düşünüyorum.
Yani bu kitapta Seo Kavramları Değil reel olarak çalışma yapılmış ve başarıyla sonuçlanp sonuçlanmayan bütün herşeyi yazacağım.
Kısaca bir Seo Danışmanının Günlüğü diye adlandırabiliriz.
Her adımın altına bir tarih atılacak her tarihte sıralamalar karşılaştırılacaktır.
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Ayrı yeten kitap ücretini 50 Tl olarak düşünüyorum. Bu kitaplada seo danışmanlığı ve seo paketlerinin devrini kapatmayı düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri nelerdir merak ettim açıkçası...
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bir kitap bence 50 TL olmaz, olmamlı da. Bunu öncelikle belirtmem gerek.
Düşünceniz çok çok güzel. Başarılarınızın devamını dilerim. Bu arada danışmanlık için ben katılabilirim. Sitem şuan çok iyi durumlarda ama seo'su eksik. Bu konuda yardım sağlarsanız sizin için kesinlikle çok iyi olacaktır diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
50 TL fiyat bence de gerçekten yüksek bir rakam, ama bu sizin kitabınızın sayfa sayısına göre de tartışılabilir bir konu tabi ki.
Danışmanlık alabilecek kişiler arasında ben de yer almak isterim, çünkü bir sitem .net uzantılı, 2 senedir istediğim yere gelemedi, zoru başarmak sizin için referans olarak iyi sonuç verecek olsagerek.
Bunun dışında, ben bir SEO kitabında ne okumak isterim?
En çok kullanılan sistem WordPress. Bir siteyi sıfırdan kurarak, kurulum kısmında nelere dikkat edilmesi gerektiğinden tutun da, siteme hangi zaman aralığında neler yapmam gerektiğine kadar, her şeyi, Google algoritmalarına göre, güncel bir şekilde öğrenmek isterim. Kaliteli makale SEO uyumlu olarak nasıl yazılmalı, ne gibi özelliklere sahip olmalı, bunu, elde edilen sonuçları ile birlikte görmek isterim, hatta .com uzantısı olmayan sitelerde çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz, belki .co, .im...gibi, ilerlemesi zor olan alanlarda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam öncelikle güzel birşey düşünüyorsunuz.
Fiyat olarak 50-20 bence fark etmez öğrenmek isteyn parayı gözden çıkaracak.
2. olarak Piyasadakilerden farkınızı net bir şekilde ortaya koymalısınız.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
seo hemen hemen herkes detayli sekilde biliyor isteyen google'den arastirir webmaster sitelerden arastirir ve gereken bilgileri alir.
Bu konu pek tutmiyacagini düsünüyorum... ilklerde tutuyordu simdi herkes bilgi sahibi...
yinede siz bilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kitap yazmak yada yazabilmeye cesaret etmek her zaman iyidir ama ücretlimi olucak ücretsiz mi olucak orasını iyice düşünün.