Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İstediğin kelimeyi 1. sayfaya getirebiliriyorsan, istediğin siteyi aç ne fark eder.
Adsenseden adam akıllı para kazamak istiyorsan tek site yetmez. Birsürü açacaksın. Tek siteyi yüksek bir hite kavuşturmak çok zaman alan bir iş çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci,webmaster,designer and coder
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
istediğin kelimeyi ilk sayfaya getirebiliyorsan adsense ile ne uğraşacan para kazanmak için? Aç burda konu uygun fiyata istenilen kelimede ilk sayfa garantisi diye ordan paranı kazan
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Eger gercekten bu isi yapabiliyorsan ve iddialiysan fikir sormadan uygulamaya gecmis olman, bunu yapabilecek alt yapiyi coktan kazanmis olman gerekir diye dusunuyorum. Azcik yabanci diliniz varsa seoclerks benzeri sitelerde seo danismanligi yapin, organik bir sekilde sayfa garantisi verin burada 10 kazanacaksaniz bu isten oralarda 1000 kazanin. Bakış açınız sadece yüksek meblalara odakli oldugu icin bu tavsiyeyi yaptim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
özel sektör
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense getirisi için 2 ana strateji vardır. 1ncisi trafik almak ve trafikle orantılı olarak gelir elde etmek. 2si ise belirli bir alanda kredibilitesi olan ve ziyaretçilerine tatmin edici bilgiler sunabilen bir site olmak ve bu sayede gösterilen reklamlarda daha yüksek tıklama başı ücret yakalamak suretiyle gelir elde etmek. bu ikisi aynı anda yapmanın biraz zor olduğunu düşündüğüm için birinden birine konumlandırma yapmak gerekir diye düşünüyorum. diğer adımlar bundan sonra gelir. siz eğer ilkine daha yakınsanız, yani biraz her telden çalma durumu varsa o zaman hiti yüksek kelimelere yönelin. eğer ikinciye daha yakınım diyorsanız da tık başı maliyeti yüksek kelimelere veya sektöre yönelin. bu bilgilere de adwords kullanarak ulaşabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
MAKİNA RESSAMI
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bende hiç bir çalışma yapmadan wolfteam epin kelimesinde 1. Sıraya çıktım. Benden sonra Gamesultan Google reklam verip 1. sırada gözüküyor. Orda yazdığın yontem bir işe yaramaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-