LikeSend adlı üyeden alıntı
Blogger pişmanlık mı ? Blogger candır can ne ddos işler ne sunucu kastı derdin olur ne seo derdin olur ne indexlenme süresi derdin olur üstelik sayısız güzelliği yanında bir de ücretsiz olarak faydalanırsın bundan.
Zor birşeyi de yok ama ilk denemelerde zorlanmışsın belli ki , bloggerı boş yere kötüleme , şu hizmeti host firmaları sunabilseler normal bir hosttan 10 kat fazlasını isterlerdi.
60k anlık onlineı bile geçtiğim oldu sitedeki tüm reklamlar server hatasıyla beyaz açılırken bloggerın kendisi tık demedi. Kelimemde ilk sayfadaki tüm sitelere ddos saldırısı yapılırken 8 site kapandığında bile diğer 2 blogger site banamısın demiyordu.
2-2.5 senedir kullanıyorum daha önce de bloggerdaydı sitelerim , gördüğüm tek eksi yanı günlük 50 posttan sonra kelime doğrulama istemesi . Bu da blog açacak hiç kimseyi etkilemez. Zaten amaçları da ticari kullanım değil kişisel blog hizmeti olduğundan böyle.
Dediğim gibi kötü bir niyetim yok , ben kendi fikrimi söyledim , blogger kullanımında bir sıkıntım olmadı ama geçiş işlemleri ve ayarlar ömrümü yedi , geçiş için ilk olarak Cname'leri isimtescile eklettim , hiç bir şey olmadı , sonra isimtescile ticket attım
https://vimeo.com/82176082 bunu gösterdiler , burda hosting bağlı olmamalı diyor diye gittim alastyr ns lerini sildim domainden , tekrar denedim , busefer yine bir şey olmadı , belki tarayıcıdandır dedim , ie , mozilla+google chrome 'den denedim , üçünde de tık yoktu , comodo dragondan girdim , onda görünüyordu blogger sadece , bende ayarları ondan yapıyordum , temaları kurdum xml dosyalarından , bir sürü görüntü kirliliği oluştu , örneğin fotoğraf ve demosunda gıcır gıcır temalar uploadlayınca battı , çer çöp haline geldi en ufak değişiklik yapmadan , en sonunda bir tema buldum , gayet hoştu , tamam dedim bunu az Türkçeleştirdik mi işimizi görür , sonra sayfa yenilenmeye başladı , isimtescil'e baktım ghs.google.com www , cname'leri gitmiş yerine www - meclight.org dns si falan olmuş , sayfa desen makine gibi yeniliyor kendini , açılmıyor bile , diğer tarayıcılardan hala wordpress açılıyor , kısaca korku filmi gibi olay , ne yapacağımı şaşırdım , tabi ücretsiz ve kaliteli bir sistem ama şunun az daha kolayını yapsalar olmaz mıydı , yok cname , yok oname yok buname , bunun daha kolay bir yöntemi falan olmalı bence,yine de kötüler gibi olduysam affola , kusura bakmayın gece gece sinirinizi bozmayım :)