lostyazilim
tr.link

Blogger Yenileme yapıyor

8 Mesajlar 987 Okunma
lstbozum
tr.link

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Sitemi wp den blogger'a çevirdim , zaten tema bulmak konusunda psikolojim tavan seviyelerde bozuluyor , her yerden bi pırt veriyo , ne yapacağımı bilemedim , bir de üstüne üstlük blog'um sürekli yeniliyor , yani siteye giriş yapamıyorum , sanki f5 basılı tutar gibi oluyor , nasıl düzeltebilirim bunu ? , bir de google chrome'den girdiğimde wordpressli hali,comodo dragon'dan girdiğimde blogger hali açılıyor , sizde hangi hali açılıyor bi söylerseniz sevinirim.Teşekkürler.

Ek Olarak: //Neyse onu düzelttimde , arkadaşlar söylüyorum , bazı arkadaşlar diyecektir kullanamadı falan diye ama ciddi anlamda diyorum Blogger pişmanlıktır.Tema desen uğraşa uğraşa anca çalıştırıyorsun , menüler desen dizene kadar saatler geçiyor , hele bir de wordpress den blogger'e geçiyorsanız oh mis.
Neyse , kolay gelsin hepinize.

wmaraci
reklam

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
yenileme olayı yok www.meclight.org bu siteyi diyorsanız.

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

cagman adlı üyeden alıntı

yenileme olayı yok www.meclight.org bu siteyi diyorsanız.

evet o site fakat domain le alakalı bir sorunmuş , yönlendirme problemi tekrar tekrar kendini yönlendiriyormuş , onu düzelttim fakat bu seferde yapım aşaması falan dedi , acayip kafam karşıtı , okadar saat çabala çırpın sonuca bak , bloggerden nefret ettim açıkcası.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Blogger pişmanlık mı ? Blogger candır can ne ddos işler ne sunucu kastı derdin olur ne seo derdin olur ne indexlenme süresi derdin olur üstelik sayısız güzelliği yanında bir de ücretsiz olarak faydalanırsın bundan.

Zor birşeyi de yok ama ilk denemelerde zorlanmışsın belli ki , bloggerı boş yere kötüleme , şu hizmeti host firmaları sunabilseler normal bir hosttan 10 kat fazlasını isterlerdi.

60k anlık onlineı bile geçtiğim oldu sitedeki tüm reklamlar server hatasıyla beyaz açılırken bloggerın kendisi tık demedi. Kelimemde ilk sayfadaki tüm sitelere ddos saldırısı yapılırken 8 site kapandığında bile diğer 2 blogger site banamısın demiyordu.

2-2.5 senedir kullanıyorum daha önce de bloggerdaydı sitelerim , gördüğüm tek eksi yanı günlük 50 posttan sonra kelime doğrulama istemesi . Bu da blog açacak hiç kimseyi etkilemez. Zaten amaçları da ticari kullanım değil kişisel blog hizmeti olduğundan böyle.

Ek Olarak:

SunSky adlı üyeden alıntı

evet o site fakat domain le alakalı bir sorunmuş , yönlendirme problemi tekrar tekrar kendini yönlendiriyormuş , onu düzelttim fakat bu seferde yapım aşaması falan dedi , acayip kafam karşıtı , okadar saat çabala çırpın sonuca bak , bloggerden nefret ettim açıkcası.

Yapım aşaması isimtescille alakalı bir durum zaten görülüyor , bloggera domain yönlendirmek de aslında çok basit ama sürekli yapılmadığından bilinmiyor yada hata yapılabiliyor. İnternetten konuyu aratarak bulursunuz güncel yönlendirme videolu resimli anlatımları var + ayrıca her firma için bile bulablirsiniz isimtescil-ihs-natro-godaddy gibi bilinen hemen her firmanın yönlendirme anlatımları var .

Bence pes etme kurulduktan sonra bütün sorunlarını unutturacak çünkü hem bedava hem de dediğim gibi yazıyı yayınla butonuna bastığın an index alıyor , sunucuları hızlı olduğundan kullanıcılara gecikme yaşatmıyor ve google da bu özellikleri sayesinde hızlı yükselişe geçiyor .

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Blogger pişmanlık mı ? Blogger candır can ne ddos işler ne sunucu kastı derdin olur ne seo derdin olur ne indexlenme süresi derdin olur üstelik sayısız güzelliği yanında bir de ücretsiz olarak faydalanırsın bundan.

Zor birşeyi de yok ama ilk denemelerde zorlanmışsın belli ki , bloggerı boş yere kötüleme , şu hizmeti host firmaları sunabilseler normal bir hosttan 10 kat fazlasını isterlerdi.

60k anlık onlineı bile geçtiğim oldu sitedeki tüm reklamlar server hatasıyla beyaz açılırken bloggerın kendisi tık demedi. Kelimemde ilk sayfadaki tüm sitelere ddos saldırısı yapılırken 8 site kapandığında bile diğer 2 blogger site banamısın demiyordu.

2-2.5 senedir kullanıyorum daha önce de bloggerdaydı sitelerim , gördüğüm tek eksi yanı günlük 50 posttan sonra kelime doğrulama istemesi . Bu da blog açacak hiç kimseyi etkilemez. Zaten amaçları da ticari kullanım değil kişisel blog hizmeti olduğundan böyle.

Dediğim gibi kötü bir niyetim yok , ben kendi fikrimi söyledim , blogger kullanımında bir sıkıntım olmadı ama geçiş işlemleri ve ayarlar ömrümü yedi , geçiş için ilk olarak Cname'leri isimtescile eklettim , hiç bir şey olmadı , sonra isimtescile ticket attım https://vimeo.com/82176082 bunu gösterdiler , burda hosting bağlı olmamalı diyor diye gittim alastyr ns lerini sildim domainden , tekrar denedim , busefer yine bir şey olmadı , belki tarayıcıdandır dedim , ie , mozilla+google chrome 'den denedim , üçünde de tık yoktu , comodo dragondan girdim , onda görünüyordu blogger sadece , bende ayarları ondan yapıyordum , temaları kurdum xml dosyalarından , bir sürü görüntü kirliliği oluştu , örneğin fotoğraf ve demosunda gıcır gıcır temalar uploadlayınca battı , çer çöp haline geldi en ufak değişiklik yapmadan , en sonunda bir tema buldum , gayet hoştu , tamam dedim bunu az Türkçeleştirdik mi işimizi görür , sonra sayfa yenilenmeye başladı , isimtescil'e baktım ghs.google.com www , cname'leri gitmiş yerine www - meclight.org dns si falan olmuş , sayfa desen makine gibi yeniliyor kendini , açılmıyor bile , diğer tarayıcılardan hala wordpress açılıyor , kısaca korku filmi gibi olay , ne yapacağımı şaşırdım , tabi ücretsiz ve kaliteli bir sistem ama şunun az daha kolayını yapsalar olmaz mıydı , yok cname , yok oname yok buname , bunun daha kolay bir yöntemi falan olmalı bence,yine de kötüler gibi olduysam affola , kusura bakmayın gece gece sinirinizi bozmayım :)

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

SunSky adlı üyeden alıntı

Dediğim gibi kötü bir niyetim yok , ben kendi fikrimi söyledim , blogger kullanımında bir sıkıntım olmadı ama geçiş işlemleri ve ayarlar ömrümü yedi , geçiş için ilk olarak Cname'leri isimtescile eklettim , hiç bir şey olmadı , sonra isimtescile ticket attım https://vimeo.com/82176082 bunu gösterdiler , burda hosting bağlı olmamalı diyor diye gittim alastyr ns lerini sildim domainden , tekrar denedim , busefer yine bir şey olmadı , belki tarayıcıdandır dedim , ie , mozilla+google chrome 'den denedim , üçünde de tık yoktu , comodo dragondan girdim , onda görünüyordu blogger sadece , bende ayarları ondan yapıyordum , temaları kurdum xml dosyalarından , bir sürü görüntü kirliliği oluştu , örneğin fotoğraf ve demosunda gıcır gıcır temalar uploadlayınca battı , çer çöp haline geldi en ufak değişiklik yapmadan , en sonunda bir tema buldum , gayet hoştu , tamam dedim bunu az Türkçeleştirdik mi işimizi görür , sonra sayfa yenilenmeye başladı , isimtescil'e baktım ghs.google.com www , cname'leri gitmiş yerine www - meclight.org dns si falan olmuş , sayfa desen makine gibi yeniliyor kendini , açılmıyor bile , diğer tarayıcılardan hala wordpress açılıyor , kısaca korku filmi gibi olay , ne yapacağımı şaşırdım , tabi ücretsiz ve kaliteli bir sistem ama şunun az daha kolayını yapsalar olmaz mıydı , yok cname , yok oname yok buname , bunun daha kolay bir yöntemi falan olmalı bence,yine de kötüler gibi olduysam affola , kusura bakmayın gece gece sinirinizi bozmayım :)

Ya yok blogger babamın şirketi değil yada kötüleseniz de beni ırgalamaz kötüleyin hatta :D ama bize faydası var hemde çok aşırı faydası var. Ben senin iyiliğin için söylüyorum bunları bloggerdan kesinlikle memnun olursun.

Bahsettiğin sorunlar isimtescil kaynaklı - sen kaynaklı - yada beklememek kaynaklı olabilir. Google logolu bulunamadı hatası alıyorsan beklemen gerekiyor yada o googleın verdiği kodları eklediğinde kendi halinde bırakıp bir kaç saat beklemen gerekiyor kendi kendine yönlendirme tamamlanıyor.
Hatta blog adıyla oluşturduğun tüm linkleri özel menüdeki sayfaları bile senin domainine göre oluşturuyor.

İsimtescil hiç kullanmadım ihs olsa yardımcı olabilirdim. Yarın da sorun çözülmezse buradan bir arkadaştan yardım isteyebilirsin , isimtescilden o işlemi yapmış olan biri 2 dk da halleder hepsini . Mutlaka ücretsiz 2 dk yardım edecek biri de çıkar forumdan.

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Valla blogger'da kullandığım domainlerin neredeyse hepsini guzel.net.tr'de barındırıyorum. Bana verdikleri NS'leri kulanıyorum en fazla 30 dakikada yönlendirme tamamlanıyor. Bugüne kadar hiç bakma gereği bile duymadım ayarlarına hiçbir domainin.

İsimtescil gibi firmalar yıllardır şikayet edilen ve yine de herkesin körü körüne kullandığı firmalar uzak duruyorum.

Kodespa Kodespa Rabbyte.net Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Eski Hosting provider :)
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1818
  • Beğeniler 572 / 572
  • Ticaret 2, (%100)
Google devlet gibi düşünün kapak atmanız yeterli ;)
arkadaşlın dediği gibi ddos işlemez sağlamdır bende severim..

Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al