-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
yahu neyını karsılastırım ustacım 1 aylık sıtende ındex sayısına bak tr sıralaması umurumda deıl o duserde kalkarda yane durumunu ogrenmenın pesındeyım ıyıyse ıyı kötuyse kötu veya bunu yapma sunu yap fazla konu gırme goze batarsın veya ne bılım bılgılerınız yane bu sekılde devam et veya etme gıbı bunlar lazım kıyaslama yapamıyorum cunkı bu bılgıler lazım hocam olayı siz saptırıp yanlış anlıyorsunuz yınede tskler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Kiyase etmeniz icin; alexaya aldanmayin; yeni sitelerde botlardan dolayi oldukca hizli yer alir sonra geri duser. Onemli olan ondex, backlink ve PR degerleridir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Konuda sitenin reklamini mi yapmayi hedefledin yoksa deger analizi mi yapmak istiyorsun.
Diger sitelerin görüntüleri seni neden rahatsiz ediyor ki :) Reklam icin eklemiyoruz, yeni sitelerimizi paylaşıyor ve kiyasla diye ekliyoruz. Bencil olmayin, paylasim yapilan bir platformda art niyet sezmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
elbistanli adlı üyeden alıntı
tskler yorumunuz ıcın saolun
Ek Olarak:
reklamla işim olmaz hocam zaten bu aksam reklama 120tl butce ayırdım bencıl degılım kusura bakma ama konusma uslubuna dıkkat et sonra ben konuya sıte hakkında bılgı edınme amaclı actım herkes bı resım eklıyor bakın adam gelmıs benım deıl baskasının resımıne yorum yapmıs dogrumu sızce?? bencıl olan asıl sızsınızkı bu sekılde art nıyetle konudasınız lutfen konudan cıkın bılenler yorum yazssında bılelım neyın ne oldugunu
Şu forumda attığım 1000 küsür tane mesajin arasında yazdığıma pisman oldugum nadir uyelerdensiniz, verdigim rahatsizlik icin kusura bakmayin; keyifli forumlar dilerim