Selam hocam aramayı kullanarak bu konuya geldim. sizden ricam olucak ve birazda bilgi alıcam zahmet olmaz ise yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

şuanda 15 20 gündür 1 domaini takip ediyorum ve domain, Registrar NETBULK NV de ancak Backorder içinde, namejet.com da ancak şuanda durum şöyledir,

Durum Bilgisi redemptionPeriod
Registrar NETBULK NV

şuanda hesabıma göre delete olması için sanırsam 10 gün süre kaldı bu namejet olan siteye üye oldum ancak ben bu işlemi kendim yapamammı acaba kredi bilgileri girmem isteniyor sanırım ve girmeden de, Backorder için teklif veremiyoruz sanırım peki bu teklifi vermek için kredi bilgileri giricez alamamazlık gibi durumda paramızı tekrar iade ediyorlarmı acaba yani bir sorun teşvik edermi,

kısaca hocam bu takip ettiğim domaini almak istiyorum ancak delete den sonra boşada girebilir veya godaddy da alabilir endişesindeyim.

size zahmet bana bir fikir verin kredi bilgilerini girsem o andamı çekiyor ücreti yoksa sonradanmı ve alamamazlık durumunda da, iade ediyormu bu namejet yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.