-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar Dmoz Editörlüğü veya site ekletebilcek arkadaş arıyorum. yardımcı olabilcek varsa sevinirim pm atabilirsiniz. bu konularda bilgim yok bilgi verirsenizde sevinirim.
grafikaraci.com - Tasarımın Kolay Yolu
tozlukalem.com - Tarihin Tozlu Rafları
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Böyle bir şey kesinlikle olmaz olmamalı da! Şayet bu işi kabul eden yani ücretli eklemeyi kabul eden biri çıkarsa (dmoz editörlerinden) lütfen bana PM ile bildir. Aksi taktirde kar etmezsin, yaptığın enayilik yanına kalır sadece...
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
olesore adlı üyeden alıntı
Böyle bir şey kesinlikle olmaz olmamalı da! Şayet bu işi kabul eden yani ücretli eklemeyi kabul eden biri çıkarsa (dmoz editörlerinden) lütfen bana PM ile bildir. Aksi taktirde kar etmezsin, yaptığın enayilik yanına kalır sadece...
Genelde ücretli yapıyorlarmış öyle okudum hocam pek bilgim olmadığı için söyledim bilgisizim sonuçta bilgi almak isterim.
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sezer öncelikle şunları bilmen gerekiyor. Siteni inceledim siten henüz bir aylık bir site yani dmoz da görmek için henüz anne karnındaki bir çocuk gibi :) Siteni içerik olarak doldurmalısın. Tabi bundan kastım kopyala yapıştır değil :) Sitene özgün içerikler gir ve sabret, aradan 5-6 ay geçtikten sonra dmoz da ilgili kategoriye başvurunu yap.
Bu arada bir önceki mesajımda olduğu gibi lütfen senden para isteyen biri olursa bana PM ile yazıyı gönder.
https://populertarim.com
Berke
Yine Yeni Yeniden
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyle bir rezillik bu forumda olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sezer öncelikle şunları bilmen gerekiyor. Siteni inceledim siten henüz bir aylık bir site yani dmoz da görmek için henüz anne karnındaki bir çocuk gibi :) Siteni içerik olarak doldurmalısın. Tabi bundan kastım kopyala yapıştır değil :) Sitene özgün içerikler gir ve sabret, aradan 5-6 ay geçtikten sonra dmoz da ilgili kategoriye başvurunu yap.
Bu arada bir önceki mesajımda olduğu gibi lütfen senden para isteyen biri olursa bana PM ile yazıyı gönder.
İçerikler Özgün Zaten Hocam biyerde okuduğum şeylerin önemli olanları not alıp sonra kendime göre yazıyorum zaten
Ek Olarak:
Dostum kimse rezillik yapmıyor dmoz hakkında bilgi almak için soruyurum bunları böyle yapanlar varmış diye
Ek Olarak:
biyerde okudum parayla yapan varmış. ama rastlamadım eğer böyle bişey olursa kesin pm atarım hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Dostum ben editörlük için başvurdum kabul edilirsem senin siteyi sevabına kayıt edicem ;) <3
Sosyal olan her şey.