-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tamsurum.net
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yanlız atladığınız bir nokta var, bu resimlerin hepsi başbakan, tayyip vs vs diye isimlendirilmiş veya konularda etiketlenmiş ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Malcolm X adlı üyeden alıntı
şu başlık altında sizinle tartışacak değilim. şu sözü nerede söyleseniz size gülerler "Ve bence google bunu anlamayacak kadar salak" ama ben arkadaşça düzeltmek istedim. Neyse kalp kırdıysam affola..
[QUOTE=weblozi]
Hiç bir şey yapamıyorsan resmi paint de uygun boyutta kirp ve yeni resmi farklı formatta isimlendirip kaydet. Al sana kopya olmayan özgün resim[/quote]
[QUOTE=Mağara Adamı]google bu kadar Salak mı sizce ? Pixel değiştirmek, bir cümlenin yarısını yazmak gibi birşey.[/quote]
Bence siz Benim Yazdığımı Bir daha Okuyun
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayır hocam mesele sizin haklılığınız konusu ise tamam siz haklısınız biz haksızız, siz dilediğiniz gibi takılın, benim anlattıklarım kendi uygulamamdır, dileyen aynısını yapar dileyen yapmaz, yanlış olduğunu düşünen uygulamasın
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
I** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bahsedeceğim uygulamayı tek sayfa olarak siz de yazabilirsiniz ya da Wordpress'te premium eklentiler mevcut. Yazıya eklediğiniz resmin adresini otomatik değiştirmekte.
Örneğin araba.jpg resmini google'da bulup kadettiniz. Yeni yazı ekliyorsunuz ve başlık "Ötv Zammı Aralık Sonunda" olarak yazdınız ve devamında görsel eklediniz ; resim adresi otomatik olarak "otv-zammi-aralik-sonunda.jpg" olarak kaydediliyor.
Google görsel seoya olumlu yönde katkı sağlayarak olayı lehinize çevirebilirsiniz.
Wordpresstema.com