-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaptığım şeyi anlatıyorum. makale konusu ve başlığı: ahmet kural hangi takımlıdır. konu içeriği malumunuz üzere ahmet kural hakkında biraz bilgi ve hangi takımlı olduğu bilgisi. İnternetten bir tane Ahmet Kural fotoğrafı buluyorum. Fotoğrafın ismini masaüstündeyken ahmet_kural_hangi_takimli.jpg olarak yapıyorum. Siteye bu şekilde upload ediyorum. Otomatik olarak da boyutunu değiştiriyorum. Siteye google-görsel aramalarında da insanlar geliyor. Hatta normal aramalarda hani google 3-4 tane resim öneriyor ya, orada da gözüküyor fotoğrafım. Şimdiye kadar da hiçbir uyarı almadım. Kolay gelsin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Elimden Geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
weblozi adlı üyeden alıntı
Pixel değiştir demedim resmi orjinal boyutunu kırparak küçült dedim, . Bir resmin pixelini degistirmekle kırpmak arasında dağlar kadar fark var. Pixel değiştiğinde resmin boyutunu değiştirmiş olursunuz lakin resmi kirptiginizda resmi farklılaştirmış olursunuz
Ve bence google bunu anlamayacak kadar salak
Hocam isterseniz bir deneyin. Ancak konuyu açan arkadaşa şunu diyebilirim. Google resim tarama sistemi farklı. Yani google resimde yer alan şekli veya bilgiyi okuyamaz ama noktasına kadar o resmi beleğe alır. Özgün resim oluşturabiliyorsanız çok faydasını görürsünüz. ama herhangi bir webden çekiyorsanız, bunun da size bir zararı olmaz. Çünkü rakipleriniz de sizinle aynı şeyi yapıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
görseli farklılaştırarak kullan. örneğin fotoğrafa sitenin logosunu koy. bazı yerleri kırp
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar değerli yorumlarınız bana cesaret verdi. Telif hakkı içermeyen herhangi bir görsel alıp kullanıyorum artık. Bakacağız artık gelişmelere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google artık resimleri de tarama özelliğine sahip değil mi? İstediğimiz herhangi bir resmi sürükle bırak şeklinde arayabiliyoruz. Dolayısıyla her ne kadar pixel de değiştirsek google bunu tanımıyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Malcolm X adlı üyeden alıntı
"Bu resmin diğer boyutlarını bul" a tıklıyoruz öyle yaptığımız zaman. ayrıca üzerinde ufak özgünlük katılmış resimleri de buluyor verdiğiniz linke tıklayınca, yani üzerinde ufak değişiklik yapılınca tam anlamıyla özgün olmuyor. verdiğim linkte ise aşağıdakiler bu resme benzer resimleri de gösteriyor. yani öyle ki google benzer resimleri de bulmakta usta.
Ben neyi yanlış söylemişim Peki bana Onu söyler misin ? Önce kendini sorgula birşey biliyor muyum diye Sonra gel bana Öğütte Bulun.