-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ertuğ hocam merhaba tekrar ben hatırladınız mı beni bilmiyorum içerikleri sıralamak için yardımcı olmuştunuz tekrar bir şey danışmak istiyorum size. Sitemde son eklediğim içerik en başta çıkıyor sorun yok ama en sonda da otomatik olarak çıkıyor ve sıralamayı id ye göre yaptığım halde çok önceden eklediğim bir içerik 5. sırada çıkabiliyor. Nasıl düzeltebilirim bunları? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zya1903 adlı üyeden alıntı
Ertuğ hocam merhaba tekrar ben hatırladınız mı beni bilmiyorum içerikleri sıralamak için yardımcı olmuştunuz tekrar bir şey danışmak istiyorum size. Sitemde son eklediğim içerik en başta çıkıyor sorun yok ama en sonda da otomatik olarak çıkıyor ve sıralamayı id ye göre yaptığım halde çok önceden eklediğim bir içerik 5. sırada çıkabiliyor. Nasıl düzeltebilirim bunları? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. İki tane sorgu örneği yazmıştım. Hangisini kullandınız? Sıralamayı ID' ye göre yaptığınızı söylemişsiniz. Tam olarak anlayamadım. İhtiyacınız olan tarihe göre sıralama yapmak. Siz sadece aşağıdaki sorguyu kırmızı renkle yazılan kelimeyi editleyerek dener misiniz?
$result = $mysqli->query("SELECT * FROM videos WHERE active='1' ORDER BY tarihkolonadi DESC LIMIT 0, 20");
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu kodu
$result = $mysqli->query("SELECT * FROM videos WHERE active='1' ORDER BY tarihkolonadi DESC LIMIT 0, 20");
[/QUOTE]
tarihkolonadı kısmını id olarak değiştirdim öyle kullandım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kodu
tarihkolonadı kısmını id olarak değiştirdim öyle kullandım.[/QUOTE]
Onu kayıt tarihi için hangi kolonu kullanıyorsanız onunla değiştirin. ID' ye göre değil kayıt tarihine göre sıralama yapmalısınız.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onu kayıt tarihi için hangi kolonu kullanıyorsanız onunla değiştirin. ID' ye göre değil kayıt tarihine göre sıralama yapmalısınız.
hocam tarihkolon kısmını date_time olarak değiştirdim aynı sorun yine oluyor:) ben mi yanlış yapıyorum acaba[/QUOTE]
Kayıt tarihi bilgisini date_time kolonunda mı tutuyorsunuz? Veritabanınızın videolar tablosundaki kolonları yazabilir misiniz? Ona göre ben size kullanmanız gereken sorguyu tam olarak yazayım.
Ek Olarak:
Sanırım WM Aracı' nda bir takım düzenlemeler yapılıyor. Alıntılar bozuk görünüyor da...
Ek Olarak:
$result = $mysqli->query("SELECT * FROM videos WHERE active='1' ORDER BY tarihkolonadi DESC LIMIT 20");
Bu şekilde dener misiniz? LIMIT 0, 20 yi LIMIT 20 yaptım. Bir de böyle deneyin.
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
idi-video id- video url- video image- video title- wiews- date_time - ep - active - avatar
Bunlar var tarih ve saat "date_time" kolonunda yazıyor.
Ek Olarak:
Kayıt tarihi bilgisini date_time kolonunda mı tutuyorsunuz? Veritabanınızın videolar tablosundaki kolonları yazabilir misiniz? Ona göre ben size kullanmanız gereken sorguyu tam olarak yazayım.
Ek Olarak:
Sanırım WM Aracı' nda bir takım düzenlemeler yapılıyor. Alıntılar bozuk görünüyor da...
Ek Olarak:
$result = $mysqli->query("SELECT * FROM videos WHERE active='1' ORDER BY tarihkolonadi DESC LIMIT 20");
Bu şekilde dener misiniz? LIMIT 0, 20 yi LIMIT 20 yaptım. Bir de böyle deneyin.
Yok hocam yine olmadı. Benim script sorunlu galiba[/QUOTE]
Link alabilir miyim pm ile?
[freenodeIRC]
PHP = #laravelTurkiye
C++ = #qtTurkiye
Python = #pythonium