-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Beyler size birşey sormak istiyorum. Benim çok boş zamanım oluyor.
10 Tane site açsam ve bu sitelerin her biri için günün 30 dakikasını ayırsam yani 10 siteye 5 saat.
Bu 10 siteye alan adı hosting vs tanıtım yazısı backlink derken site başı 500TL yatırım yapsam diyelim.
Bana 6. ayından sonra bu siteler para kazandırır mı ?
Yani hit alır mıyım düzenli olarak çalışsam ?
Kazanırsam ne kadar kazanırım bana tahmini birşeyler der misiniz ? Zamanımı değerlendirmek istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle 10 site çok gelir bence zorlanırsınız 10 siteye harıyacagınız parayı düzgün 1 veya 2 siteye harcasanız daha iyi kazanırsınız ve sıkılmazsınız.Siteniz size özgün ve özgün içerikli olursa daha erken ve daha cok kazanırsınız.Şimdiden hiti ve kazancınızı tahmin etmek çok zor dedigim gibi en önemli nokta özgün olmaktır ilerde illaki kazanırsınız inş yardımcı olmuşumdur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sağol dostum. Fakat ben şöylede düşünüyorum. İlk etapta zorlanırım evet ama başka bir yerde mecburi 8 saat çalışırlarya bende kendime bunu zorunlu kılıp uyucam.
Sonrasında bu sitelerden ara ara toplu tanıtım yazısı vs satışıda yapılabilir. Ya da kendi açacağım siteler için değerlendirilebilir.
Asıl amaç ise ADSENSE ile gelir sağlamak. Adsense iyi kazandırdıktan sonra siteden 1 link bile çıkış yapmam zaten.
Amacım aylık çalışmama karşın düzenli gelir elde edebilmek. Gerçek hayatta kimseye bağlı kalmak istemiyorum arkadaşlar. O yüzden sanalda bişeyler yapmam gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önerilerin için sağol dostum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
zor olur basari olur mu bilemem sahsen hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webtasarım and grafik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar günün minumum 5 saatini bu işe ayırıcam. Diğer 3 - 5 saattede hali hazırdaki sitelerim ile ilgilenerek geçireceğim.
Bakalım ben şansımı deneyeceğim. Olumlu olumsuz yine forumdan gerekli paylaşımları yaparım.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aç arkadaşım aç nede olsa ÇÖP SİTE cenneti bizim ülkemiz, olurda sıkılır vaz geçersen sitelerden hiç sıkıntı olmaz:)
Sitemim ve işin şakası bir yana, umarım muaffak olursun. Ancak arkadaşların dediği gibi başlangıçta kendinide sıkmamak için (ne kadar sıkılmam desende sıkar bi yerden sonra) 1-2 yada 3 site ile başlayarak iyi sonuç alırsan devam etmen...