tpeker adlı üyeden alıntı

Derdim haklı haksız kavgası değil yanlış anlama, bana kızanlarda olabilir 'ya adam yardım etmek istiyor, ne tatava yapıyorsun' diye ama hatırlatmakta fayda var: yanlış tedavi öldürür.

Diyorsun ki doğru yol, ben de sana diyorum ki nerden biliyorsun o yolun doğru olduğunu. Ben sana herşeyi dene demedim ki. Seo eklentileri denildiğinde sayılabilecek 3-4 eklenti var zaten, yoast bunlardan biri, hergün eklenen onlarca eklentiden biri değil. Hadi onu da geçtim yahu seo, bilişim, internet teknolojileri o kadar dinamik işler ki hergün okuycaksın, araştırcaksın, takip etceksin, deneyeceksin. Senin doğru yol sandığın seyi google bi algoritma degişikliği ile öyle bir sallar ki, kendini müjde ar gibi bi kıraathanede istanbul ne tarafta abiler diye sorarken bulursun.

Ayrıca yoastı dene, sonra bi allah razı olsun de yeter :)



Dostum yanlış bilgi verdiysem özür dilerim fakat şunu söyleyeyim kendi sitemde kullanmadığım hiçbir eklentiyi sizlere önermem.Bir teknoloji bloğu açıp Seo ayar fîlan hepsini burdan yaptım sitem 3-4 günlük olmasına rağmen indexlendi.

Yani demek istediğim ben kendim hala All în öne Seo kullanıyorum ki ben bu eklentiyi ilk yıllarından kullanmaya başladım ve türkçeye çevrilmesi için katkıda bulundum.