Drstop75
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar konu başlığı biraz ilginç biliyorum ama size şöyle özetleyeyim; Siz herhangi bir konu ile ilgili sorunuzu soruyorsunuz ben direk açıklayıcı şekilde cevap veriyorum.Bu kesinlikle kibir vs. Meselesi değil sadece forumda birsürü bu konuları bilmeyen arkadaş var onlara yardım etmektir.
Soru Sorma Şekilleriniz Şu şekilde Olursa Ben de Çabucak Anlayabilirim...
1-Sorum
2-Sitem
3-Varsa ek notlar
Seo smf blogger ve wordpress uzmanlık alanım.
Sorularınız sadece siZi değil tüm forumu bilgilendirecektir tşk...
1 kişi bu mesajı beğendi.
4531
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Umarım arkadaşlara yardımcı olursunuz, ancak yanlış anlamayın ama Türkçeyi güzel kullanırsanız hoş olur.
----
Arkadaşlar konu başlığı biraz ilginç biliyorum ama size şöyle özetleyeyim; Siz herhangi bir konu ile ilgili sorunuzu soruyorsunuz ben direk açıklayıcı şekilde cevap veriyorum.Bu kesinlikle kibir vs. Meselesi değil sadece forumda birsürü bu konuları bilmeyen arkadaş var onlara yardım etmektir.
Soru Sorma Şekilleriniz Şu şekilde Olursa Ben de Çabucak Anlayabilirim...
1-Sorum
2-Sitem
3-Varsa ek notlar
Seo smf blogger ve wordpress uzmanlık alanım.
Sorularınız sadece siZi değil tüm forumu bilgilendirecektir tşk...
tpeker
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
124 / E
-
Meslek
Hamal Aq
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Öncelikle teşekkürler,
sonralıkla şunu sormak istiyorum. Seo için html çıktısı ne kadar önemlidir. Yani yüzlerce site aynı html çıktısına sahip ise bu siteye zarar verir mi? Cevap evet ise bir wordpress temasını nasıl özelleştirebiliriz. Css class isimlerini değiştirmek yeterli olur mu?
tpeker
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
124 / E
-
Meslek
Hamal Aq
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Fırsat bulmuşken müsadenle merak ettiğim bir sorum daha var. Bilindiği üzere wordpress'te veritabanı sorgularını azaltmak site hızı, site ilk cevap süresi açısından faydalıdır. Cache kullanarak bu tür sorguları azaltmak mümkün. Farklı bir yöntem olarak site başlığı, tema path'i gibi static alanları functions.php içerisinden manuel olarak çağırmak performans anlamında uygun bir çözüm olur mu? örnek olarak
function GetTemplateUri()
{
return "http://site.com/wp-content/themes/tema/";
}
Orifame
Oriflame Danışmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oriflame Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
bir konuda yardıma ihtiyacım var, forumda konu açtım ama çözümünü bulamadık.
Wordpress'te single.php üzerinde öne çıkarılmış görseli aşağıdaki kodla gösteriyorum.
'aligncenter')); ?>
Benim istediğimde öne çıkarılmış görsele tıklanabilsin ve tıklandığında resmin orjinal boyutu attachment.php üzerinde açılsın. Bir kaç kod buldum ama "Kayıp Dosya Eki" şeklinde bir hata verdi, olmadı.