cagman adlı üyeden alıntı
Olur öyle hoca takma. her site tutacak diye birşey yok.
Ama emeğinin karşılığı bulursun arkadaşın da dediği gibi.
İnşallah hocam.
Ek Olarak:
Engin07 adlı üyeden alıntı
Site güzel, yeni olduğu için hit az olması doğal.
Birde, hangi temayı kullanıyorsun bunu bir kaç yerde daha karşıma çıkmıştı beğenmiştim ama bulamamıştım.
Tema EccePure hocam eccetasarim.com'da bulabilirsiniz.
Ek Olarak:
Quiet adlı üyeden alıntı
Hocam marjinal olmaya çalışma, kendin ol. Zaten marjinal olup olmadığına okuyucu hüküm verecektir.
Hocam marjinallikten kastım zaten özgün içerikli olmam yani yazarken marjinal değil kendim oluyorum
Ek Olarak:
Valkyrie adlı üyeden alıntı
En çok araştırılanlara yönelik merak edilenlere yönelik kategoriler oluştur. Özellikle kendi bildiğin dalda olsun.(bilgisayarcıysan donanım veya yazılım kategorilerine yönel vd)
Hocam benim işim edebiyat üzerine bu projemde odaklandığım konu bu yani.Html vs bilgim var fakat edebiyat blogunda html kategorisinin ne işi var demezler mi insanlar ?
Ek Olarak:
Yorumunuz için teşekkürler hocam Allah razı olsun
Ek Olarak:
altaybilgin adlı üyeden alıntı
Vallaha sitede tema da gayet güzel ancak o başlıklarla hit çekemezsin. Sen dergi değilsin ki manşet atasın.
23 nisan kutlu olsun, anne hakkı ödenmez gibi yazılar site hitlendikten sonra yazılır.
Yoksa kimse google'ye "anne hakkı ödenmez" yazıp seni bulamaz.
Önce insanların soru soracakları kelimelere yazmaya gayret göstermelisin.
Yorumunuz için çok teşekkürler sitede ki başlıkları değiştiricem hocam öneriniz için teşekkürler Allah razı olsun
Ek Olarak:
bluecity adlı üyeden alıntı
altaybilgin@ lafı ağzımdan almış.Arama hacmi yüksek kelimelere odaklanmalısın.Ayrıca sosyal medya çok önemli facebook sayfası açarak özgün içerik girip takipçi sayını artırırsan google dan çok facebook tan hit çekebilirsin.Yazdığın yazılar sosyal medyanın daha çok ilgisini çekecek şeyler sitenden çok ilk etapta sosyal medyaya ağırlık vermelisin.
Hocam facebook sayfam var fakat beğeni az şuan maddi olarak biraz sorunluyum sorun bittiği an sayfaya üye çektiricem daha çok kitleye ulaşmak için öneriniz için çok sağolun Allah razı olsun
Ek Olarak:
sezaiacima adlı üyeden alıntı
Google+ Facebook Twitter ve Linkedin'de yazılarını dlvr.it aracılığıyla paylaş. Eğer varsa bir arkadaşın google+ kullanan ondan +1'lemesini rica et. Yazıların gün geçtikçe daha fazla okunacaktır. Kitleni belirle ona göre hareket edersen sitenin hem hiti artacak hem kaliteli paylaşımlar yaptığın için google tarafından benimsenen bir site olacaksın.
dlvr.it sitesini ilk defa sizden duydum hocam , biraz araştırma yaptıktan sonra kullanmaya başlayacağım yorumunuz için teşekkürler Allah razı olsun bu arada google+ kullanan arkadaşım yok maalesef :/